Index / Careers & Work / Hoe wordt Hotels effectief te beheren

Share This Post

Careers & Work

Hoe wordt Hotels effectief te beheren

Bedrijven nodig bevoegde management om het werk tijdig afgerond krijgen. Het hotel business vereist bijzonder vindingrijk managers als gevolg van de snel veranderende omgeving. een hotel, zelfs een kleine, het beheer is een omvangrijke taak. Managers

AdvertisementBedrijven nodig bevoegde management om het werk tijdig afgerond krijgen. Het hotel business vereist bijzonder vindingrijk managers als gevolg van de snel veranderende omgeving. een hotel, zelfs een kleine, het beheer is een omvangrijke taak. Managers behandelen alles van het organiseren van het personeel van het hotel om het omgaan met klachten van klanten. Werkelijke leiding van een hotel is niet gemakkelijk, maar het kan de moeite waard zijn.

Wat je nodig hebt

management diploma

Het verkrijgen van een diploma in het management. Veel hotels zal minstens een bachelor's degree nodig, maar grotere hotels hebben vaak behoefte aan een master's degree in management, zoals een MBA. De opleiding leert nodige vaardigheden voor het beheer, met inbegrip van de organisatie, planning, customer service en effectieve communicatie.

Delegeer specifieke taken. Zo moet het hotel afdelingshoofden of supervisors te melden aan het hotel manager, in plaats van al het beoordelingsrapport rechtstreeks aan hem of haar.

Plannen voor elk mogelijk probleem. Managers moeten plannen op basis van worst-case scenario's en welke opties beschikbaar zijn. Er moeten noodplannen, klachtenprocedures en plannen voor de begroting veranderingen klant.

Organiseer alle papierwerk voor het hotel zodat informatie duurt slechts een moment te vinden.

Bel reparateurs voor reparaties problemen direct wanneer het probleem zich voordoet. Handhaving van het hotel en het herstellen van beschadigde of gebroken hotel eigendom is een belangrijk onderdeel van het management. Het hebben van een lijst van beschikbare reparateurs voor potentiƫle reparatie problemen, zoals een elektricien of loodgieter, kan het gemakkelijker maken om te bellen in geval van nood.

Kijk naar prestaties van het personeel regelmatig, maar zonder een bekende schema. Dit zorgt ervoor dat het personeel is het voltooien van taken, zoals het huishouden, op een regelmatige basis. plannen nooit bepaalde dagen voor de inspectie, om te voorkomen dat het toezicht op enige personeel dat werkt op bepaalde dagen van de week.

Behandel klachten van klanten onmiddellijk. Tevreden klanten zijn het belangrijkste onderdeel van een succesvolle hotel. Als de klant niet tevreden bent, zullen ze klagen en verspreid het woord. Omgaan met klachten onmiddellijk meldt problemen met ontevreden klanten te voorkomen.

Het opzetten van een opleidingsprogramma voor alle medewerkers. Medewerkers moeten altijd worden opgeleid alvorens ze aan het werk zonder de hulp van andere medewerkers. Zo moeten dienstmeisjes worden getraind in de juiste momenten om kamers schoon te maken, hoe te bedden en welke chemische stoffen te gebruiken voor het schoonmaken van hun eigen te maken.

Share This Post