Index / Huis / Hoe wordt geïsoleerde gordijnen wassen

Share This Post

Huis

Hoe wordt geïsoleerde gordijnen wassen

Geïsoleerde thermische gordijnen, vaak gemaakt van dikke stoffen, filteren licht en geluid naar uw kamer te zetten in een oase van rust. Net als de meeste gordijnen, echter, thermische gordijnen vuil worden na verloop van tijd en moeten worden schoon

AdvertisementGeïsoleerde thermische gordijnen, vaak gemaakt van dikke stoffen, filteren licht en geluid naar uw kamer te zetten in een oase van rust. Net als de meeste gordijnen, echter, thermische gordijnen vuil worden na verloop van tijd en moeten worden schoongemaakt, maar zelfs zo stevig als de gordijnen lijken, moeten ze fragiel zorg. Was en droog geïsoleerde thermische gordijnen zoals je zou elke delicate weefsel om ervoor te zorgen dat hun dikte intact blijft en ze houden waardoor u een oase van rust.

Wat je nodig hebt

  • Kleding

    Mild vloeibaar wasmiddel

Haak de geïsoleerde gordijnen van het gordijn staaf en verwijder het laken haken. Leg de gordijnen over een tafel.

Veeg vlekken of vuil van de gordijnen met een vochtige doek. Flip de gordijnen op en veeg eventuele vlekken op hun tegengestelde kanten.

Plaats de gordijnen in de wasmachine, het regelen van hen losjes rond de agitator. Voor grote geïsoleerde gordijnen, was een stuk in een tijd van hen overbevolking in de wasmachine te houden.

Pour 2 el. mild vloeibaar wasmiddel in de wasmachine en was de gordijnen op de delicate cyclus met warm of koud water, volgens de wasvoorschriften het laken fabrikant.

Verwijder de gordijnen van de wasmachine en plaats ze in de droger. Drogen op een gevoelige of breien instelling gedurende 20 tot 30 minuten.

Doe je hand over de gordijnen, terwijl ze nog in de droger. Als ze nog nat blijven om ze te drogen, het controleren van elke 10 minuten. Verwijder de gordijnen uit de droger, enigszins vochtig om rimpels te verminderen.

Leg de gordijnen over een tafel en plaats de gordijnhaken terug in de top van de gordijnen. Haak de gordijnen op het gordijn staaf en sluit de gordijnen, zodat ze goed drogen.

Hints

Controleer het reinigen label op de geïsoleerde gordijnen voor het wassen, zodat ze kunnen worden gereinigd in de wasmachine. Sommige thermische gordijnen kan stomerij eisen stellen.

De instructies van de fabrikant voor wassen om goede reiniging te verzekeren zonder dat de gordijnen.

Share This Post