Index / Gezondheid / Hoe wordt de behandeling van constipatie bij peuters Naturally

Share This Post

Gezondheid

Hoe wordt de behandeling van constipatie bij peuters Naturally

Wanneer een peuter lijdt constipatie, niet alleen zijn kruk droog en hard is ook moeilijk en vaak pijnlijke te passen. Om peuters die zijn verstopt te helpen, is het meestal het beste om alle natuurlijke producten te gebruiken voordat een over de too

AdvertisementWanneer een peuter lijdt constipatie, niet alleen zijn kruk droog en hard is ook moeilijk en vaak pijnlijke te passen. Om peuters die zijn verstopt te helpen, is het meestal het beste om alle natuurlijke producten te gebruiken voordat een over de toonbank laxeermiddel, die te sterk voor het kind kunnen zijn. Hier zijn een aantal natuurlijke manieren om de preventie en behandeling van constipatie bij peuters.

Geef je mening over haar dieet. Zorg ervoor dat u niet geven haar te veel junk food. Deze zijn meestal zeer verwerkt en gebrek vezels, die essentieel is voor normale stoelgang. Als uw peuter is het eten van te veel junk food, het kappen van de inname onmiddellijk.

Vervang zijn dieet met voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals hele granen en zemelen.

Moedig haar om meer fruit zoals appels, abrikozen, peren en druiven eten. Vermijd bananen als ze de neiging om meer verstoppen het systeem dan ze bieden opluchting. Serveer haar veel groenten zoals wortelen, erwten, squash en groene bonen. Hak ze in beetgrootte of prak ze per ongeluk verstikking te voorkomen.

Bied uw peuter vruchtensap als hij weigert om eventuele fruit of groenten te eten. Apple en pruimensap zijn vooral effectief bij de behandeling van constipatie. U kunt zelfs voeg het sap in zijn cornflakes.

Geef haar veel water te drinken. Dit helpt uitdroging te voorkomen en bevordert de regelmaat ook. Als haar urine geel is, is ze niet genoeg water drinken.

Zet hem op een badkamer schema om de paar uur als een herinnering aan hem om de badkamer te gebruiken. Soms kan een peuter meeslepen spelen en kunnen de tekenen van een stoelgang te negeren. Dit kan leiden tot constipatie. Het kan ook een gewoonte die moeilijk te corrigeren zijn.

Verhoging van haar activiteit een extra 30 minuten per dag. Neem haar mee voor een wandeling, zet de muziek en dans of spelen in het park. Oefening helpt voorkomen en verminderen constipatie.

Probeer het gebruik van glycerine zetpillen als al het andere faalt.

Raadpleeg een arts als de ontlasting van uw kind is bloederig of als hij een koorts of braakt.

Share This Post