Index / Tuin / Hoe wordt Curves in bloembedden Zorg

Share This Post

Tuin

Hoe wordt Curves in bloembedden Zorg

Bloembedden met gebogen randen toe te voegen rente en elegantie toe aan uw landschapsarchitectuur. Twee belangrijke soorten materialen zijn beschikbaar voor het handhaven van een gekromde rand en voorkomen de tuin ontsnapt op het gazon en vice versa.

AdvertisementBloembedden met gebogen randen toe te voegen rente en elegantie toe aan uw landschapsarchitectuur. Twee belangrijke soorten materialen zijn beschikbaar voor het handhaven van een gekromde rand en voorkomen de tuin ontsnapt op het gazon en vice versa. Metaal en kunststof grens strips zijn een soort, en straatstenen van beton of steen zijn de tweede. Ze zijn net zo eenvoudig te installeren, maar de minst dure rand wordt waarschijnlijk plastic strips zijn.

Wat je nodig hebt

 • tuinslangen

  vierkant spade

  houten palen

  Hamer

  Plastic of metalen strip Tuinafscheiding

  straatstenen

  landscaping doek

  Schaar

  Zand

  rivier stenen

Het installeren van metalen of plastic strips

Aankoop van staal, aluminium of plastic strips. Staal is zwaarder en daardoor moeilijker te installeren dan de beide andere; Anderzijds is uiterst stabiel. Aluminium en kunststof zijn gemakkelijker te hanteren en ze gaan bijna even lang als staal.

Sluit een aantal tuinslangen tot je één slang ongeveer twee keer zo lang als de omtrek van uw bloem bed. Leg de slang rond de bloem bed te plannen hoe de rand wil curve en welke vorm zal de bloem bed te nemen. Als je niet genoeg tuinslangen hebben, voert u deze procedure in secties, het markeren van de vorm van elke sectie met houten palen bonsde in met regelmatige tussenpozen met een hamer.

Graaf een geul 4 inches diep en ongeveer 2 duim breed langs je overzicht. Gebruik een vierkant spade en scheren de zijkanten van de sleuf die het dichtst bij het gras dus het is absoluut verticaal.

Plaats de strook rand in de sleuf aan de zijde het dichtst bij het gras. Laat ongeveer 2 inches van de randstrook boven de top van de bodem, maar de meting variëren, en zelfs de rand begraven zodat het nauwelijks zien.

Pond in het spel dat de rand op zijn plaats houden met behulp van een hamer (als uw scherpen kwam met inzet). Opvulling van de geul met tuingrond, duwen de rand harde tegen de platte kant van de geul. Aandrukken van de opvulling.

Concrete installeren of Stone straatstenen

Sluit een aantal tuinslangen tot je één slang ongeveer twee keer zo lang als de omtrek van uw bloem bed. Leg de slang rond het bed te plannen hoe de rand wil curve en welke vorm zal de bloem bed te nemen. Als je niet genoeg tuinslangen hebben, leg ze in de punten, het markeren van de vorm van elke sectie met houten palen bonsde in met regelmatige tussenpozen met een hamer.

Graaf een geul 4 inch diep en 1 inch breder dan de betonnen of stenen straatstenen die je hebt gekozen. Gebruik een vierkant spade. Scheer de zijkanten van de sleuf die het dichtst bij het gras dus het is volkomen verticaal.

Cut landschap stof aan te passen aan de zijkanten en de bodem van de geul. Installeer het landschap stof en dumpen ongeveer 2 inches van zand op de top. Uw geul is nu ongeveer 2 inches diep, die u kan nodig zijn om aan te passen zodat de straatstenen zijn zo ver boven de top van de bodem als u wilt.

Leg de klinkers in het zand, stoten ze tegen elkaar en tegen de verticale (gras) kant van je loopgraaf. Veeg zand in eventuele openingen tussen de tegels en gebruik maken van kleine rivier rotsen of zand om opvulling aan de tuinzijde.

Hints

Kantstroken zijn niet vatbaar voor het maken van scherpe bochten, dus plan zachte, vloeiende bogen. Als u scherpe bochten wilt, gebruik straatstenen of steen.

Share This Post