Index / Persoonlijke financiën / Hoe worden Lijfrenten beschermd?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe worden Lijfrenten beschermd?

Lijfrentes zijn besparingen contracten verkocht door verzekeringsmaatschappijen, en ze bieden bepaalde bescherming aan het contract eigenaar die niet beschikbaar zijn met andere financiële producten. Lijfrentes zijn ook prive-contracten en omdat lijf

Advertisement

Lijfrentes zijn besparingen contracten verkocht door verzekeringsmaatschappijen, en ze bieden bepaalde bescherming aan het contract eigenaar die niet beschikbaar zijn met andere financiële producten. Lijfrentes zijn ook prive-contracten en omdat lijfrente contracten begunstigde benamingen, sommige landen bieden bescherming aan het contract eigenaar van de schuldeisers aan de begunstigde te beschermen tegen claims tegen de overeenkomst eigenaar. Lijfrenten bieden ook een aantal fiscale voordelen.

fiscale voordelen

Fiscale voordelen zijn goed ingeburgerd voor lijfrenten. Het geld in een lijfrente contract mag uitgestelde belastingen met opnames worden belast tegen de gewone tarieven van de inkomstenbelasting te laten groeien. Ook, zolang de rente niet wordt gekocht in een traditioneel IRA, zijn er geen wetten dwingt je om de uitbetaling van uw lijfrente te nemen op elke leeftijd. Ook zijn fiscale voordelen alleen uitgebreid tot lijfrenten als het contract eigenaar is van een natuurlijke persoon of een concessieverlener vertrouwen.

schuldeiser Protection

Schuldeisers in een lijfrente betekent vaak dat een schuldeiser een vordering op de opbrengst van de lijfrente contract of de contante waarde tijdens de opbouwfase van de lijfrente niet kan maken. Voor staten die bescherming tegen schuldeisers te bieden, moet u de lijfrente contract aan de schuldeisers van de mogelijkheid om een ​​vordering op uw lijfrente-bestand te houden annuitize.

beperkingen

Er zijn beperkingen met betrekking tot de bescherming geboden door de staten en de federale overheid. Voor crediteuren vorderingen, maar negen staten (vanaf 2010) bieden volledige bescherming. Wel moet het contract eigenaar geen van de voordelen van de lijfrente contract ontvangen. Voor de federale inkomstenbelasting en staat inkomstenbelasting, de contante waarde in de lijfrente zijn fiscaal uitgesteld, maar niet belastingvrij. Wanneer u een uitkering ontvangt, wordt u belast tegen het gewone tarief van de inkomstenbelasting. Er kan al dan wel of niet een uitsluiting verhouding die je belastingdruk verlaagt afhankelijk van hoe u ontvangt uw lijfrente-uitkeringen.

misvattingen

Een veel voorkomende misvatting is dat lijfrentes dezelfde bescherming als levensverzekeringen als het gaat om zowel de crediteuren en belastingen. Dit is gewoon niet waar. Met ingang van 2010, slechts 23 staten bieden een vorm van bescherming tegen schuldeisers voor lijfrenten, met negen staten met een sterke bescherming, zolang de voordelen zijn niet te betalen om het contract eigenaar.

Betekenis

De verschillende beveiligingen aangeboden aan lijfrentes in vele landen maakt een lijfrente contract een waardevolle aanwinst. Hoewel niet alle staten bieden een sterke bescherming tegen schuldeisers, alle lijfrentepolissen ontvangt de gunstige fiscale behandeling van de IRS.

Share This Post