Index / Careers & Work / Hoe word je persoonlijke fitness trainer in India

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je persoonlijke fitness trainer in India

Fitness training is een snel groeiend beroep over de hele wereld. In India alleen al is het een $ 426.000.000 industrie en nu is het tijd om te beginnen met het nastreven van een mooie carrière in dit opwindende gebied. Leer hoe u een fitness trainer

Advertisement

Fitness training is een snel groeiend beroep over de hele wereld. In India alleen al is het een $ 426.000.000 industrie en nu is het tijd om te beginnen met het nastreven van een mooie carrière in dit opwindende gebied. Leer hoe u een fitness trainer te worden in India in slechts vier stappen.

Wat je nodig hebt

Opleiding

Hoe word je een Fitness Trainer in India

Word gecertificeerd door een erkende school of certificatie programma. Het hebben van een brevet van een agentschap zoals Nike Aerobics Course of Reebok Instructor Course toont fitness / health clubs die u professioneel en deskundig in uw vakgebied zijn. Schriftelijke cursussen in overvloed om een ​​gecertificeerde personal trainer te worden ook.

Studie onder een naam bekend in de industrie (als je eenmaal bent gecertificeerd). Talwalkar in Mumbai biedt vele gerenommeerde certificering. Het nemen van permanente educatie programma's voor fitness trainers is een goede keuze voor iedereen die dicht genoeg leeft om een ​​faciliteit om cursussen te volgen.

Beginnen op zoek naar posities in een aantal van uw lokale health clubs en kuuroorden. Gebruik de gestage loonstrookjes en toegang tot de fitnessruimte aan uw reputatie als een zakelijke entiteit op te bouwen.

Open je eigen bedrijf door te adverteren als een persoonlijke fitness trainer in lokale kranten en op de gezondheid clubs in uw omgeving. De meeste van uw studenten van de health club zullen meer dan blij om samen met u op persoonlijke basis nu dat ze je werk hebt gezien in de sportschool te zijn. Hard blijven werken en uw nieuwe bedrijf als een persoonlijke fitnesstrainer zal zeker succesvol te zijn!

Hints

Vergeet niet dat de beste vorm van marketing is van mond tot mond, dus zorg ervoor dat uw huidige klanten aan te moedigen om verwijzingen te geven voor uw diensten.

Heeft u een juridisch professional die u adviseren over de start-up van uw bedrijf, zodat alle wettelijke voorschriften zijn opgenomen in de beginfase. Fitness training heeft inherente risico's die kunnen leiden tot ernstig letsel zo persoonlijk training aansprakelijkheidsverzekering, terwijl niet vereist voor alle sportscholen, is ook een goede optie om te verkennen.

Share This Post