Index / Bedrijf / Hoe word je een Verzekeringsclaims Richter in Missouri

Share This Post

Bedrijf

Hoe word je een Verzekeringsclaims Richter in Missouri

Een carrière bij de aanpassing van verzekeringsclaims kan een emotioneel en financieel lonend keuze voor gemotiveerde en mensgerichte professionals. Openbare experts werken niet voor een specifieke verzekeringsmaatschappij, maar vertegenwoordigen de

AdvertisementEen carrière bij de aanpassing van verzekeringsclaims kan een emotioneel en financieel lonend keuze voor gemotiveerde en mensgerichte professionals. Openbare experts werken niet voor een specifieke verzekeringsmaatschappij, maar vertegenwoordigen de belangen van de eiser bij de afwikkeling van een verzekeringsclaim. Deze regelaars zijn meestal betaald een percentage van de schaderegeling. Missouri vereist dat u een regelaar licentie te verkrijgen voor aanvang van dit werk, maar geen specifieke pedagogische opleiding voorafgaand aan het nemen van de licentie-examen nodig. Zodra u een licentie, kunt u werken voor een bestaand openbaar regelaar zaken, of ga naar het bedrijfsleven voor jezelf.

Wat je nodig hebt

internet toegang

examengeld

licentiekosten

Woon een vooronderzoek klasse indien nodig. De lessen worden gegeven door een aantal onderwijs providers zoals Insurance-Schools.com. Dit is niet vereist door de staat, dus als je voorafgaande opleiding of kennis over de vorderingen-regelaar wetten Missouri's, ga dan naar stap twee.

Plan een openbare adjuster onderzoek door de staat examen provider, Pearson VUE. Maak uw reservering op telefoonnummer 866-274-4740, online op pearsonvue.com, of per fax via de fax formulier aan de achterkant van de staat Missouri Insurance Licensing Kandidaat Handbook. U moet uw reservering ten minste een dag van tevoren te maken.

Betaal het examengeld met een creditcard, pinpas, voucher of elektronische cheque. Met ingang van september 2010, de vergoeding is $ 41. Pearson VUE zal u toewijst een datum, tijd en locatie voor het examen.

Ga naar het examen site op uw toegewezen date. Komen op de plaats ten minste 30 minuten voor aanvang van het onderzoek. Breng twee vormen van identificatie.

Te nemen en het examen afleggen. Zodra je het examen afleggen, zal het testcentrum u een passerende score rapport met instructies over hoe toe te passen voor uw licentie te geven.

Het verkrijgen van een corporate borgstelling van een erkende bonding bedrijf. Als je gaat in het bedrijfsleven zelf, moet de bond voor $ 10.000. Als u ingehuurd worden door een erkende firma aanpassing, alleen moet je een $ 1.000 obligatie. Voltooiing van het Openbaar Richter Bond formulier in met de hechting bedrijf.

Vul een volmacht voor de obligatie. De hechting bedrijf zal u helpen bij het doen van dit.

Vul het aanvraagformulier voor Openbare Richter. Dien de aanvraag, de band vorm, de volmacht, en de kosten van de aanvraag in de vorm van een postwissel, cheque of zakelijke cheque. Vanaf september 2010 is de aanvraag kost $ 100. Gelieve alle materialen:

Missouri Department of Insurance, Financial Institutions & Professional Registratie

PO Box 4001

Jefferson City, MO 65102

Hints

Als u een aanvraag voor een niet-ingezetene regelaar licentie, moet u een brief van de certificering indienen van uw huis staat met de toepassing materialen.

Bereid je goed voor het onderzoek. Je kunt niet een vergunning zonder een passerende score. Als u het examen mislukken, moet u ten minste 24 uur wachten voordat het plannen van een ander, en moet u een ander examengeld te betalen.

Share This Post