Index / Careers & Work / Hoe word je een Repo Man in Ohio

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een Repo Man in Ohio

Omdat het een repo man is een zware baan, maar in een slechte economie, het is een baan meestal in de hoge vraag. Repo mannen terugvorderen eigendom gekocht op krediet of via lening van eigenaren die in gebreke. Meestal is het auto's en boten moeten

AdvertisementOmdat het een repo man is een zware baan, maar in een slechte economie, het is een baan meestal in de hoge vraag. Repo mannen terugvorderen eigendom gekocht op krediet of via lening van eigenaren die in gebreke. Meestal is het auto's en boten moeten ze terug te nemen met vreedzame middelen en terug te keren naar de verkoper. Steeds een repo man is niet moeilijk in een staat als Ohio, waarvoor geen speciale licentie vereist. Maar, zult u nog steeds nodig om vertrouwd te raken met de instrumenten van de terugneming handel.

Wat je nodig hebt

Sleepwagen (of toegang tot een sleepwagen)

Slim Jim

Ga jack

Vertrouwd te raken met de instrumenten van de repo handel. Essentieel zijn dergelijke instrumenten zo slank Jims en auto Jiggler toetsen die u in staat stellen om de toegang tot voertuigen te krijgen zonder schade te veroorzaken. Vaak repo mannen wezen "stelen" auto's om hen terug te keren naar de lening bedrijf. Dit betekent dat je moet ook weten hoe je een sleepwagen te werken en rijd legaal.

Acquire alle juiste licenties en papierwerk. Alleen Californië, Louisiana en Florida vereisen dat repo mannen verwerven licentiestatus, maar je moet nog steeds een CDL om een ​​sleepwagen rijden. Het is ook belangrijk om een ​​schone rij-record aan te tonen kun je het werk veilig te doen. Als u van plan bent op het dragen van een vuurwapen voor de persoonlijke veiligheid, moet u ook een vuurwapens vergunning.

Solliciteren naar een baan met een terugneming bedrijf. Om uw eigen terugneming business vereist zakelijke licenties en obligaties; maar als je alleen maar een werknemer voor een terugneming bedrijf, zal je jezelf sparen al die administratieve rompslomp.

Hints

Geen speciale onderwijsbehoeften eis is nodig voor repo mannen, maar sommige detective vaardigheden die nodig zijn om de woning die u zoekt te vinden.

Share This Post