Index / Careers & Work / Hoe word je een reizende Bartender

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een reizende Bartender

Traveling bartenders serveren cocktails, bier en wijn bij private partijen in woningen, kantoren, hotels en feestzalen, het verstrekken van hun klanten persoonlijke service die de toon van hun bijeenkomsten past. Meestal reizen barmannen zijn zelfsta

AdvertisementTraveling bartenders serveren cocktails, bier en wijn bij private partijen in woningen, kantoren, hotels en feestzalen, het verstrekken van hun klanten persoonlijke service die de toon van hun bijeenkomsten past. Meestal reizen barmannen zijn zelfstandigen en werk als zelfstandige aannemers, vragen klanten door middel van professionele netwerken, mond-tot-mond en traditionele reclame.

Wat je nodig hebt

Referenties

Hervat

Contract

Zakelijke licentie

Ervaring opdoen bartending in verscheidenheid van instellingen. Voordat je wordt een reizende barman, zorg ervoor dat je het gevoel comfortabel bartending bij verschillende soorten on-site feesten en bijeenkomsten, waaronder bruiloften, reünies, verjaardagen, barbecues en zakelijke evenementen.

Krijg professionele referenties. Als je begint om leads te oefenen op bartending optredens voor besloten bijeenkomsten, zorg ervoor dat je contactpersonen die kan instaan ​​voor uw professionaliteit, bartending vaardigheden en betrouwbaarheid.

Bepaal welke diensten u zal voorzien. Voordat u begint met de marketing van uw diensten, bepalen wat je zal leveren voor partijen, zoals alcohol, bartending gereedschappen en glaswerk. Je moet ook een lijst met persoonlijke bartending beleid voor uw potentiële klanten om te lezen voordat het behoud van uw diensten.

Bepaal uw tarief. Onderzoek van de normale prijs voor het reizen barmannen in uw omgeving en stel uw kosten op basis van uw niveau van ervaring en vaardigheid. Ook beslissen of u uw klanten in rekening brengt voor uw reistijd, kilometerstand en andere uitgaven out-of-pocket.

Controleer of je nodig hebt om een ​​bedrijf licentie te verkrijgen. Sommige jurisdicties kan het nodig zijn om een ​​klein bedrijf licentie te verkrijgen of te voltooien verantwoordelijk vendor training voor het werken als een reizende barkeeper. Neem contact op met de afdeling van de bedrijven van uw staat en uw stad of kantoor van vergunningen provincie om te bevestigen wat u moet doen.

Share This Post