Index / Careers & Work / Hoe word je een Real Estate Agent in Arizona

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een Real Estate Agent in Arizona

Makelaars (sales licentiehouders) moet een vergunning van de staat Department of Real Estate. Het proces is vergelijkbaar voor elke staat, met enkele belangrijke verschillen. Voor een ding, onroerend goed wetten variëren van staat tot staat. In sommi

AdvertisementMakelaars (sales licentiehouders) moet een vergunning van de staat Department of Real Estate. Het proces is vergelijkbaar voor elke staat, met enkele belangrijke verschillen. Voor een ding, onroerend goed wetten variëren van staat tot staat. In sommige staten, onroerend goed transacties vereisen de deelname van een advocaat. Dat is niet het geval is in Arizona waar een erkende makelaar is in staat om een ​​koopovereenkomst te bereiden en de transactie te voltooien zonder de hulp van een advocaat. Maar eerst moeten ze worden erkend door de staat Arizona.

Vier uw 18e verjaardag. Er is een leeftijdseis voor de verkoop licentienemers. Voordat hij een licentie-agent, moet je minstens 18 jaar oud zijn.

Inschrijven in vastgoed school en te voltooien 90 uur. De school moet worden goedgekeurd door de Arizona Department of Real Estate en de klassen moeten door het ministerie worden goedgekeurd voor het voldoen aan de vergunningseisen.

Passeer de klasse-test. Na het voltooien van de cursus, moet de aanvrager de klas test.

Voer een applicatie met de Arizona Department of Real Estate. Link is opgenomen in de middelen.

Get vingerafdruk met een agentschap van de Arizona Department of Real Estate goedgekeurd. U vindt deze te sturen naar de afdeling Real Estate en voorleggen aan een antecedentenonderzoek. Als een aanvrager heeft een criminele achtergrond, kunnen ze een vergunning worden geweigerd.

Neem en vul de staat en de federale Real Estate examens. Deze worden beheerd door een testcentrum van de Arizona Department of Real Estate goedgekeurd, en er is een vergoeding. Als u niet aan één of meerdere test, de test is mislukt kan worden hernomen, maar de aanvrager moet betalen voor het opnieuw testen.

Betaal een licentievergoeding aan de Arizona Department of Real Estate, en het ingevulde aanvraagformulier en het bewijs dat alle tests zijn afgerond dienen.

Hang uw licentie met een erkende makelaar. Alle nieuwe sales vergunninghouders moeten werken onder een erkende makelaar.

Vul een 6-uur nascholing in verbintenissenrecht en Contract Schrijven. Dit moet worden afgerond voordat de licentie wordt geactiveerd.

Share This Post