Index / Careers & Work / Hoe word je een licentie Real Estate Broker

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een licentie Real Estate Broker

Een vastgoed kantoor moet een aangewezen makelaar die toezicht houdt op de verkoopkantoren hebben. Sommige makelaars worden licentie makelaars, nog niet aangewezen brokers geworden. Deze makelaars zijn vaak associëren makelaars. Becoming een erkende

Advertisement

Een vastgoed kantoor moet een aangewezen makelaar die toezicht houdt op de verkoopkantoren hebben. Sommige makelaars worden licentie makelaars, nog niet aangewezen brokers geworden. Deze makelaars zijn vaak associëren makelaars. Becoming een erkende vastgoedmakelaar vereist meer opleiding en ervaring dan nodig is om een ​​verkoop van onroerend goed licentiehouder geworden.

Verzamel drie jaar ervaring als een verkoop van onroerende goederen licentienemer binnen vijf jaar voorafgaand aan de aanvraag van de vergunning van een makelaar's.

Neem de 90 uur van de broker pre-licensing onderwijs en passeert het eindexamen. De school en cursussen moeten worden goedgekeurd door de staat van de afdeling vastgoed.

Nemen en geven de staat en de federale vastgoed examens. Deze zullen worden toegediend door een testcentrum van uw staat van vastgoed afdeling goedgekeurd. Alvorens deze twee tests, moet u eerst naar stap 2 te voltooien.

Laat uw vingerafdrukken genomen op een door de afdeling vastgoed van uw staat goedgekeurde locatie. De resultaten zullen naar uw staat vastgoed afdeling worden gestuurd.

Voltooien en een applicatie om uw staat vastgoed-afdeling in te dienen. Er zal een vergoeding.

Hints

Cursus uur en eisen kan variëren van staat tot staat. Neem contact op met uw staat van de afdeling vastgoed website voor een applicatie en licentiehouder eisen.

Share This Post