Index / Careers & Work / Hoe word je een huis Inspector in Quebec

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een huis Inspector in Quebec

Als u overweegt om een ​​huis inspecteur in Quebec, Canada, moet u weten dat u verplicht bent om te certificeren voordat u inspecties doen op uw eigen. Huizen kosten veel geld, en de landelijke certificering norm voor Canada is op zijn plaats, zodat

AdvertisementAls u overweegt om een ​​huis inspecteur in Quebec, Canada, moet u weten dat u verplicht bent om te certificeren voordat u inspecties doen op uw eigen. Huizen kosten veel geld, en de landelijke certificering norm voor Canada is op zijn plaats, zodat huiseigenaren niet zijn geïnformeerd over de status van een huis dat ze willen kopen. In Quebec, kunt u overwegen toetreding tot de Vereniging van Quebec bouwinspecteurs als je eenmaal zijn gecertificeerd. Dit is niet verplicht, maar wel je naam op een lijst van gecertificeerde inspecteurs, zodat u gemakkelijk te vinden zal zijn.

Schrijf u in voor een training klasse als je nog nooit enige ervaring als inspecteur hebben gehad. Dit zal u helpen de certificatie-test.

Een aanvraag indienen om een ​​gecertificeerde thuis inspecteur. Stuur de aanvraag bij de Nationale Certification Council. U moet een exemplaar aanvragen van de Nationale Certification-programma, of het verkrijgen van één van je instructeur nadat u uw cursus te voltooien.

National Certification Program

c / o Canadian Association of Home and Property Inspectors (CAHPI)

PO Box 13715

Ottawa, ON K2K 1X6

613-839-5344 of 888-748-2244

Voer een test inspectie die is ingesteld door het certificatie programma. Het huis zal bekend gebreken die moeten worden gevonden, en ze variëren van test om te testen. Je moet je bevindingen in te dienen, evenals het schrijven verbaal aan de beoordelaar aan u toegewezen. Als de beoordelaar vaststelt dat u geslaagd voor de test, zal u in aanmerking voor certificering.

Stuur uw gegevens naar het programma om uw certificering te ontvangen.

Share This Post