Index / Sport en fitness / Hoe word je een High School Baseball Scheidsrechter

Share This Post

Sport en fitness

Hoe word je een High School Baseball Scheidsrechter

Als een scheidsrechter voor de middelbare school baseball games kunnen zeer de moeite waard, maar eerst moet u de eisen van uw lokale dienstdoende board te ontmoeten. Honkbal scheidsrechters zijn verantwoordelijk voor het toezicht op het spel, zorg e

Advertisement

Als een scheidsrechter voor de middelbare school baseball games kunnen zeer de moeite waard, maar eerst moet u de eisen van uw lokale dienstdoende board te ontmoeten. Honkbal scheidsrechters zijn verantwoordelijk voor het toezicht op het spel, zorg ervoor dat alle spelers zich aan de regels en het werken met coaches op elk team om eerlijk spel te waarborgen.

Word lid van de lokale umpire vereniging in uw omgeving. De meeste high school districten hebben een aangewezen scheidsrechter vereniging waarin je nodig hebt om vergaderingen bij te wonen en te leren van de uiteengezet door de raad van bestuur regels en voorschriften. Honkbal scheidsrechters moeten zich registreren als lid om gecertificeerd te worden.

Schrijf u in voor lezingen en educatieve lessen aan de umpire vereniging. De lokale umpire ambtenaren vereniging organiseert een serie lezingen en educatieve evenementen waar scheidsrechters kunt leren over de basisprincipes van de umpire, lokale wet- en regelgeving en de dingen, zoals uniform codes. Honkbal scheidsrechters moeten gespecialiseerde cursussen te nemen in het honkbal regels en voorschriften.

Koop uw umpire apparatuur. Baseball scheidsrechters moeten kleden in overeenstemming met de lokale verenigingen richtlijnen en voorschriften. Dit omvat vaak grijze broek, een gespecialiseerde hemd, een zwarte pet, scheenbeschermers en beschermplaat schoenen. Plate scheidsrechters moeten ook een binnen borst beschermer, een bal zak en een beschermende cup dragen (als je een man bent).

Zoek een veteraan umpire om te dienen als uw mentor. Vraag leden van uw lokale bestuur of commissie als ze je zullen begeleiden en eventuele vragen die u heeft over regels en voorschriften te beantwoorden.

Neem het schriftelijk examen. Sommige umpire verenigingen eisen dat hun scheidsrechters op een schriftelijke test om te bewijzen dat ze de regels en voorschriften te begrijpen. De schriftelijke test zal omvatten algemene regels voor het spel van honkbal en de algemene verantwoordelijkheden van de scheidsrechter van dienst.

Betaal het inschrijvingsgeld om een ​​scheidsrechter te worden. Registratierechten variëren afhankelijk van de wijk, maar ze kunnen oplopen tot $ 50. Zoek uit wanneer de termijnen zijn en uw betaling op uw plek veilig in te dienen. U moet zich registreren bij de staat vereniging om te worden toegewezen aan een volgende wedstrijd.

Hints

De Nationale Federatie van Verenigingen High School staat (NFHS) is het bestuursorgaan van de natie voor de middelbare school atletiek; Deze organisatie kan u in contact brengen met de umpire de verenigingen in uw omgeving.

Omdat het een baseball umpire kan fysiek zwaar zijn, vooral voor plaat scheidsrechters bij het werken in extreme hitte.

Share This Post