Index / ouderschap / Hoe word je een Girl Scout Troop Leader

Share This Post

ouderschap

Hoe word je een Girl Scout Troop Leader

Sinds 1912 hebben de Girl Scouts helpt jonge vrouwen bouwen zelfvertrouwen, persoonlijk karakter en moed. Met meer dan 3,2 miljoen Girl Scouts in de VS alleen - zowel jeugdleden en volwassen vrijwilligers - deze organisatie heeft een hand gehad in he

AdvertisementSinds 1912 hebben de Girl Scouts helpt jonge vrouwen bouwen zelfvertrouwen, persoonlijk karakter en moed. Met meer dan 3,2 miljoen Girl Scouts in de VS alleen - zowel jeugdleden en volwassen vrijwilligers - deze organisatie heeft een hand gehad in het helpen van meer dan 59 miljoen meisjes groeien en zich ontwikkelen in de loop van zijn geschiedenis. Als u meer wilt dan drop je dochter uit bij haar wekelijkse vergadering, de toetreding tot de Scouts zelf doen - als een troep leider - is een manier om te gaan.

Bezoek de officiële Girl Scouts website voor uw omgeving. Bijvoorbeeld, als u in West-Pennsylvania woont, moet u een bezoek gswpa.org voor gebiedsgerichte informatie. Toegang tot uw informatie over de omgeving van het centraal Girl Scout vrijwilliger pagina. Voer uw postcode in voor een gebiedsgerichte omleiding.

Registreer jezelf als lid van de Girl Scouts. Bel uw plaatselijke Girl Scout kantoor - u kunt de contactgegevens online te vinden door een bezoek aan de Girl Scouts of America website of de site van uw lokale organisatie. Vraag het kantoor vertegenwoordiger voor jezelf, en je dochter, in een lokaal of op school troepen te plaatsen. Maak een profiel online met uw lokale troepen. Als u geen toegang tot een computer, kunt u ook invullen van een schriftelijke lidmaatschap formulier op met uw lokale kantoor.

Vul de Girl Scout Volunteer Application, informatieverschaffing en Autorisatie tot informatie formulier Laat vóór de eerste troep vergadering van het jaar. Zorg voor alle informatie - zoals naam, adres, rijbewijsnummer, opleidingsniveau, werkervaring, certificering en datum van geboorte - dat de Girl Scouts vereisen. Check "Troop Leader" in het "Welke soorten vrijwilligerswerk bent u geïnteresseerd? ' vraag. Een lijst van uw specifieke vaardigheden - zoals sterke leidinggevende kwaliteiten of vroegere leraar - die overeenkomt met de stand. Ondertekenen en dateren de vorm waarin gevraagd.

Stuur uw ingevulde formulier naar uw regionale vrijwilligerscoördinator. Gebruik het adres dat op de voorpagina van het formulier voor de mailing.

Neem deel aan de Girl Scout's Basic Leadership en programmaniveau trainingen. Neem deze inleidende klasse of een soortgelijke, zoals Girl Scouting 101, in de eerste drie maanden van de eerste troepen vergadering. Neem extra klassen binnen de eerste zes maanden van de eerste troepen bijeenkomst in andere onderwerpen, zoals Managing Troepen / groepen, Werken met Brownies of Traveling Troepen.

Hints

De specifieke klassen die u moet nemen is afhankelijk van de eisen van uw lokale kantoor. Vraag altijd uw lokale vrijwilligerscoördinator voor de vereisten van uw omgeving.

Neem een ​​reanimatie en EHBO-opleiding klasse.

Krijgen in verband met de andere troep leiders en ouders in uw omgeving. Ga naar regionale evenementen en activiteiten. Stel jezelf voor aan leiderschap leden, en hen vragen om informatie of advies.

Gebruik geen formulieren gebruiken van een niet-lokale kantoor. Hoewel de informatie op dezelfde mag lijken, met uw lokale kantoor is waarschijnlijk hun specifieke vormen vereisen.

Share This Post