Index / Careers & Work / Hoe word je een Dubbel van de Stunt

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een Dubbel van de Stunt

Om een ​​professionele stunt double is geen gemakkelijke taak, en er is geen duidelijk pad naar succes. Echter, er zijn stappen die u kunt nemen om uw kansen van de landing stuntwerk en het begin van een carrière te verhogen. Deze omvatten de ontwikk

AdvertisementOm een ​​professionele stunt double is geen gemakkelijke taak, en er is geen duidelijk pad naar succes. Echter, er zijn stappen die u kunt nemen om uw kansen van de landing stuntwerk en het begin van een carrière te verhogen. Deze omvatten de ontwikkeling van speciale vaardigheden, zoals het podium te bestrijden of stunt rijden, en het vormen van relaties met gevestigde professionals uit de industrie.

Ontwikkelen Mad Skills

De eerste stap op weg naar een carrière als een stunt double is om de vaardigheden om het werk te doen ontwikkelen. Terwijl de meeste van het werk in film en televisie is gevestigd in Hollywood, zijn er geen uitgebreide stunt trainingsprogramma's in de omgeving van Los Angeles. Dit betekent dat aspirant-stunt professionals nodig hebben om samen stuk hun eigen onderwijs op het gebied. Stunt man Robert Chapin adviseert met betrekking tot de basics met lessen in fase gevecht, gymnastiek en vechtsporten.

Specialiseren of Verbreed uw vaardigheden

Volgens Hollywood stuntman Greg Tracy, moet beginner stunt doubles hun opleiding richten op een gebied van expertise. Echter, Chapin raadt training in zo veel gebieden mogelijk, omdat je nooit weet welke vaardigheid die je zal landen de baan. Of je specialiseren of generaliseren, de lijst van potentiële vaardigheden te ontwikkelen is lang. Stuntwerk kunnen hoge watervallen, paard trucs, stunt rijden, vuur brandt en alle vormen van vechtsporten, wapens en hand-to-hand combat betrekken.

Het land van de baan

Volgens Tracy, stuntwerk in Hollywood is familiebedrijf. Veel werkende stuntmannen en vrouwen hebben ouders en zelfs grootouders die in de industrie gewerkt. Omdat het beroep is zo insulaire, netwerken is van essentieel belang voor het breken van in. Het uitvoeren van een extra, of de achtergrond acteur, is vaak de beste manier om op een filmset te krijgen en de nodige contacten die zullen leiden tot stuntwerk. Om te beginnen als een extra, dienen een foto en CV naar Central Casting, of een ander bureau dat gespecialiseerd is in de achtergrond acteurs.

Word lid van de Unie

Stunt performers zijn lid van de Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) union. Toetreden tot de Unie, moet u een producent bereid om u een vakbond baan aanbieden. Bij het zien van het werk als een extra, zorg ervoor dat uw speciale vaardigheden op je cv als het zou kunnen leiden tot het uitvoeren van stunts als achtergrond acteur. Dit zou u in contact brengen met het begin stunt coördinator die zou kunnen worden in een positie om u ergens langs de lijn krijg je eerste vakbond baan. Drie volle dagen van het werken als een achtergrond acteur zal ook u in aanmerking komt voor toetreding tot de unie.

Share This Post