Index / Careers & Work / Hoe word je een District Attorney Investigator

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een District Attorney Investigator

Een officier van justitie onderzoeker is een detective die rechtstreeks werken voor het kantoor van de officier van justitie in plaats van voor de politie. De functie vereist politie en vrede officer training en onderzoek vaardigheden, maar de onderz

AdvertisementEen officier van justitie onderzoeker is een detective die rechtstreeks werken voor het kantoor van de officier van justitie in plaats van voor de politie. De functie vereist politie en vrede officer training en onderzoek vaardigheden, maar de onderzoeker heeft de neiging om meer in de richting van het kantoor van de DA's graven in gevallen. Net als prive-detectives die voor de verdediging werken, primaire zorg van een officier van justitie onderzoeker is de vervolging van de zaken die zij hebben geleverd aan het kantoor van de officier van justitie.

Zoek uit wat de vereisten voor onderzoekers zijn in uw gebied door contact op het kantoor van de officier van justitie. Over het algemeen moet u minstens 2 jaar van de universiteit (sommige vereisen 4 jaar) politiewetenschap, criminologie, strafrecht of enige vorm van openbaar bestuur te hebben afgerond; drie jaar ervaring als vrede officer (met inbegrip van onderzoek rechten), Amerikaanse staatsburgerschap en een geldig rijbewijs's. Veel officieren van justitie zal andere ervaring die kan worden vervangen, zoals ervaring als een prive-detective in ruil voor ervaring als rechercheur bij de politie te aanvaarden.

Solliciteer voor de functie. Zelfs als er geen banen beschikbaar zijn of de functie niet bestaat, maak jezelf bekend als een kandidaat en krijgen een kopie van je CV en visitekaartje naar het kantoor van de officier van justitie. U kunt in staat zijn om van toepassing op meer dan een officier van justitie, afhankelijk van of je moet een lokale inwoner te zijn.

Volg de voortgang van uw aanvraag. Als ze een houdbaarheid van zes maanden met de officier van justitie, zorg er dan voor dat u opnieuw toe te passen na die periode. Blijf op de hoogte van de wijzigingen in de begroting van de DA's om te zien of meer posities zullen worden toegevoegd, en houden een oogje op die onderzoekers verlaten om te zien of er een opening u kunt invullen.

Share This Post