Index / Careers & Work / Hoe word je een Cruise Ship Captain

Share This Post

Careers & Work

Hoe word je een Cruise Ship Captain

Hoe maak je een Cruise Ship Captain Word. Een cruiseschip kapitein is de meester van zijn schip, en woont zijn leven op een luxe cruiseschip met een hoog salaris en vele voordelen. Hij heeft volledige gezag over elk aspect van het leven op een cruise

Advertisement

Hoe maak je een Cruise Ship Captain Word. Een cruiseschip kapitein is de meester van zijn schip, en woont zijn leven op een luxe cruiseschip met een hoog salaris en vele voordelen. Hij heeft volledige gezag over elk aspect van het leven op een cruiseschip, met inbegrip van alle regels, voorschriften, mensen en activiteiten. Omdat er zo veel verantwoordelijkheden, en werd een cruiseschip kapitein vereist opleiding, ervaring, licensures en certificeringen.

Hard studeren en goede cijfers halen op de middelbare school. De meeste studenten op de US Merchant Marine Academy in de top vijfde van hun afstuderen klasse op de middelbare school. Je moet zoveel cursussen als je kunt in wiskunde, wetenschap, Engels en computers.

Toepassen op, wonen en afgestudeerd aan een van de zeven hogescholen die een graad verlenen van maritieme programma aan te bieden. De meest populaire is de US Merchant Marine Academy, maar een aantal openbare universiteiten bieden programma's ook. Zie "Bronnen" hieronder voor links naar deze programma's.

Verdien je certificering voor Basic Safety Training (BST).

Zitten en geef het Internationaal Verdrag betreffende normen voor opleiding, diplomering en wachtdienst Exam op uw STCW-95 licentie te krijgen.

Hier krijg je een baan als derde stuurman officier op een cruiseschip.

Werk je een weg naar boven de baan ladder, het bevorderen door middel van tweede stuurman officier, eerste stuurman officier, personeel kapitein of eerste stuurman, en tot slot de knie kapitein van een cruiseschip. Zorg ervoor dat u uw licenties en certificaten up-to-date als je verder komt in je carrière.

Hints

Wees bereid om een ​​register, criminele achtergrond, krediet, het screenen van geneesmiddelen, medische en fysieke fitheid controles passeren in aanvulling op de andere licenties en certificaten.

Steeds een cruiseschip kapitein vereist uitgebreide hoeveelheid tijd op zee. U kunt belangrijke feestdagen, mijlpalen en familie gebeurtenissen missen.

Share This Post