Index / Feesten & mee naartoe / Hoe Word een Uitnodiging van de Tea Party

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Hoe Word een Uitnodiging van de Tea Party

Een thee party is zo'n speciale gelegenheid op zich, of een elegante affaire met live muziek, jassen en kerrie kip thee sandwiches of een teddybeer thee, waar limonade uit de theepot en kleurrijke snoepgoed wordt gegoten verrukken jonge kinderen. Of

AdvertisementEen thee party is zo'n speciale gelegenheid op zich, of een elegante affaire met live muziek, jassen en kerrie kip thee sandwiches of een teddybeer thee, waar limonade uit de theepot en kleurrijke snoepgoed wordt gegoten verrukken jonge kinderen. Of is het misschien iets tussen - een gekke leuke thee voor een hoofdstuk Red Hat Society of een baby shower thee. De formulering van uw theekransjeuitnodigingen is belangrijk. Het biedt niet alleen belangrijke informatie, zoals het adres, het zet de toon voor de partij, formeel of informeel, of in het geval van de kinderen theekransje, beweer formeel (denk princess) of dom - denk Alice en de Gekke Hoedenmaker - of gezellig met een knuffeldier gasten inbegrepen.

Gebruik een kort gedicht, citaat of vers op de voor- of bovenkant van de uitnodiging, het verhuren van uw gasten weten dat ze worden uitgenodigd om een ​​theekransje. Bijvoorbeeld, een vrijgezellenfeest theekransjeuitnodiging lezen "U bent van harte uitgenodigd om afternoon tea voor een zeer speciale bruid-to-be"

Onder meer het feit dat de partij een theekransje, onder opgave van de reden voor de partij, als die er is, in het kader van het kort gedicht, of in de uitnodiging. Bijvoorbeeld, zou een toevallige tea party voor vrienden lezen "Tea Time!" op de voorzijde van de uitnodiging, en dan erin kon lezen "Please join me voor thee en brunch."

Inclusief eventuele speciale instructies of informatie die niet is gedekt. Een jong meisje tea-themed verjaardagsfeestje kon lezen "We zullen aankleden up.We'll wat tea.Oh wat leuk het zal zijn!" Als u niet kiezen voor een gedicht of vers te gebruiken om gasten te instrueren over speciale verzoeken, zoals aankleden of brengen hun favoriete knuffeldier, let op de instructies aan de onderkant van de uitnodiging.

Houd de partij gegevens eenvoudig en beknopt. Een lijst van uw naam, datum partij, tijd en het adres waar de gasten zal voldoen. Laat uw telefoonnummer voor de gasten om te bellen met spijt, of om RSVP, met het verzoek om wat je wilt. Bijvoorbeeld, als je alleen wilt weten wie er niet naar, onder meer "Only betreurt" na uw contactgegevens. Vul je email adres als het makkelijker om u te bereiken via e-mail.

Share This Post