Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe winkel ontsmettingsalcohol

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe winkel ontsmettingsalcohol

Wrijven alcohol is een gemeenschappelijk huishoudelijk product, voor schaafwonden en als reinigingsmiddel. Ondanks de heersende gebruik en veilige reputatie, de formule is bijna volledig isopropylalcohol, dat is brandbaar en kan gevaarlijk zijn indie

AdvertisementWrijven alcohol is een gemeenschappelijk huishoudelijk product, voor schaafwonden en als reinigingsmiddel. Ondanks de heersende gebruik en veilige reputatie, de formule is bijna volledig isopropylalcohol, dat is brandbaar en kan gevaarlijk zijn indien ingeademd of ingeslikt. Overmatige blootstelling aan isopropylalcohol kunnen hoofdpijn, sufheid of verwardheid veroorzaken. Om voorzorgsmaatregelen te nemen in uw huis, volgt u deze eenvoudige stappen voor ontsmettingsalcohol opslag en onmiddellijk een arts als u een negatieve symptomen.

Controleer de alcohol fles op eventuele lekkages. Indien de fles niet gebruikt in enige tijd inspecteren etiket van de fles voor verkleuring, die aantonen welke druppels die droog kan zijn. Om de fles werd afgesloten te garanderen, verwijder het deksel, schroef hem weer aan en houd hem ondersteboven boven de gootsteen om bepaalde niets te zijn van het ontsnapt.

Vind een gebied om de alcohol te slaan. Kies een plek die uit de buurt van andere schoonmaakmiddelen, zoals chloor. Als u kinderen of huisdieren hebt, kunt u ook wilt een plek die buiten hun bereik te kiezen. Zorg ervoor dat de plek die u hebt gekozen is droge, koele en goed geventileerde. Isopropylalcohol is brandbaar en blootstelling aan hitte een ernstig risico van brand.

Plaats de fles in het gebied dat u hebt gekozen. In de tijd van de opslag, is het een goed idee om de fles en het gebied eromheen regelmatig om ervoor te zorgen de fles is nog niet begonnen te lekken te controleren. Misschien wilt u een herinnering voor jezelf, misschien wel opgenomen in een huishouden checklist maken om u eraan te herinneren om dit te doen.

Share This Post