Index / Huis / Hoe White Suede Shoes Reinig

Share This Post

Huis

Hoe White Suede Shoes Reinig

Een paar witte suède schoenen kan een one-of-a-kind fashion statement te maken. Helaas zal vuil of vuil dat in contact komt met de schoenen zeer merkbaar tegen de grimmige wit van de suede geworden. Suede is ook een natuurlijk nappy materiaal en kan

Advertisement

Een paar witte suède schoenen kan een one-of-a-kind fashion statement te maken. Helaas zal vuil of vuil dat in contact komt met de schoenen zeer merkbaar tegen de grimmige wit van de suede geworden. Suede is ook een natuurlijk nappy materiaal en kan de natuurlijke fuzzy verschijning verliezen wanneer vervuild of afgetrapt. Een grondige reiniging thuis kan een paar witte suède schoenen te herstellen net op tijd voor een avondje uit in de stad.

Wat je nodig hebt

  • zachte doeken

    Pink potloodgum

    papieren handdoek

    witte azijn

    suèdeborstel

Dep op de schoenen met een zachte doek. Dit zal alle vocht gevonden op de schoenen te verwijderen en zal helpen bij het herstel van een deel van de nap.

Verwijder eventuele vlekken die zijn gedroogd door te wrijven hen met een roze potlood gum.

Leg een stuk keukenpapier op elk vochtig vlekken. Oefen druk uit op de vloeistof in plaats van te wrijven op de witte suède, die ertoe kunnen leiden dat de vloeistof te verspreiden te verwijderen.

Geniet van een zachte doek met witte azijn en wrijf op alle resterende vlekken.

Laat de schoenen te drogen en wrijf het hele buitenkant met een suède borstel. Dit zal het dutje nog verder te herstellen.

Hints

Laat de schoenen aan de lucht drogen gedurende 3-4 dagen voordat ze draagt ​​om de schoenen om eventuele azijngeur verliezen.

Share This Post