Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe White Satin Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe White Satin Shoes Reinig

Satin is een zacht, zijdeachtig materiaal het meest gebruikt voor formele jurken en schoenen. Satin is een prachtig materiaal, maar het kan lastig schoon te maken. Wit satijn vereist speciale aandacht, omdat vlekken opdagen zo gemakkelijk tegen een w

Advertisement

Satin is een zacht, zijdeachtig materiaal het meest gebruikt voor formele jurken en schoenen. Satin is een prachtig materiaal, maar het kan lastig schoon te maken. Wit satijn vereist speciale aandacht, omdat vlekken opdagen zo gemakkelijk tegen een witte achtergrond. Of u uw witte satijnen schoenen schoongemaakt voor een bruiloft, prom of andere speciale gelegenheid nodig hebt, kan deze gids u door het proces van uw speciale schoenen goed te reinigen.

Wat je nodig hebt

Koud water

Mild schoonmaakmiddel zoals Woolite

handdoeken

Verwijder elk oppervlak vuil of deeltjes uit de schoenen met uw hand. Laat de zolen niet vergeten.

Vul een gootsteen of emmer met koud water en voeg een mild schoonmaakmiddel zoals Woolite. Volg de aanwijzingen op de verpakking te zorgen dat u de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken.

Schud het water en schoonmaakmiddel om schuim te maken.

Week de schoenen in het koude water en afwasmiddel mengsel gedurende drie tot vijf minuten.

Als de vlek in heeft gesteld, wrijf de vlek voorzichtig met uw vingertoppen of een zachte doek. Schrob de vlek zachtjes in een cirkelvormige beweging.

Spoel de schoenen grondig onder koud water om alle sporen van reinigingsmiddel te verwijderen.

Handdoek overtollige vocht met een kloppende beweging, en laat de schoenen aan de lucht drogen. Nooit wringen droog enig deel van de satijnen, wat zal leiden tot rimpels.

Hints

Gebruik altijd koud water om te wassen satijn. Heet water kan leiden tot satijn te krimpen, het maken van uw schoenen zien er rimpelige of misvormde.

Share This Post