Index / Huis / Hoe White Golf Shoes Reinig

Share This Post

Huis

Hoe White Golf Shoes Reinig

Golf is niet de smerigste sport, maar golfschoenen kan zeker tegen een stootje als het gaat om het gras vlekken en vuil. Aangezien de meeste golf schoenen zijn leer of synthetisch leer, moet de onvermijdelijke vlekken en vuil worden gereinigd met rei

Advertisement

Golf is niet de smerigste sport, maar golfschoenen kan zeker tegen een stootje als het gaat om het gras vlekken en vuil. Aangezien de meeste golf schoenen zijn leer of synthetisch leer, moet de onvermijdelijke vlekken en vuil worden gereinigd met reinigingsmiddel speciaal voor leer of synthetisch leer. Sportieve goede winkels, en de vele schoenenwinkels, zal uitvoeren schoner ontworpen om gras vlekken en vuil te verwijderen van de sport shoes.Some golfbanen zijn schoen schoonmakers gemotoriseerde, en deze zijn goed om af en toe te gebruiken voor snelle reiniging. Toch zal je schoenen langer mee als je ze zorgvuldiger te reinigen met de hand.

Wat je nodig hebt

 • Schoen poetsdoeken

  Daubers of doeken voor kleurstoffen of whiteners

  Heavy duty schoenenpoetser

  Waterbestendig witte lederen schoen kleurstof of bleekmiddel

  poetsdoeken

  Zachte haren schoen borstel of een doek afstoffen

Hoe White Golf Shoes Reinig

Borstel uit alle losse vuil met een droge schoen borstel of doek. Vergeet niet om zo veel vuil van de zool en te verwijderen, zodat je niet per ongeluk de bodem brengen van de zool naar de bovenste bij het schoonmaken van het witte gebied.

Plaats een kleine hoeveelheid schoenenpoetser op een oppervlakte van de schoen; Reinig dit gebied een doek. Als de schoen buitengewoon vuil is, moet u veranderen om doeken regelmatig schoon te maken, anders wordt je gewoon verspreiden vuil rondom de schoen. Het reinigen van de schoen in secties zorgt voor een grondige reiniging. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen volgen op de stofzuiger. Sommige schoen schoonmakers kunnen beter presteren indien toegestaan ​​om te verblijven op de schoen voor een minuut of zo voordat u ze afvegen.

Gebruik schoen whitener of witte schoen kleurstof om alle resterende vlekken, zoals gras vlekken te dekken, en de golfschoen een helderder, nieuwere look te geven. Het werk van de kleurstof of witmaker in met behulp van cirkelvormige bewegingen met een schone doek. Het doel hiervan is tweeledig: het witte pigment werken beneden om het bovenoppervlak zodat deze langer zal duren, en het pigment gelijkmatig over de schoen te spreiden.

Buff de schoenen lichtjes met een zachte, droge doek. Het is niet noodzakelijk buff voor glans, maar het polijsten schoenen licht na reiniging te werken resterende kleurstof in het leer.

Laat schoenen volledig drogen voordat het dragen van hen. Normaal gesproken moet je laat schoenen te drogen ten minste 12 tot 24 uur. Als de luchtvochtigheid hoog is, moet je in ieder geval laat ze drogen voor 24 uur voordat het dragen van hen op de golfbaan.

Hints

Voor extra hardnekkige vlekken, moet u wellicht wit lederen schoen kleurstof of bleekmiddel gebruiken. Om witte golfschoenen op hun best te houden, moet je af en toe gebruik whitener toch. Zelfs schone witte schoenen zal dof en vergeeld kijken na een tijdje gebruik.

Gebruik meer schoenenpoetser en kleurstof rond het stiksel, waar het vuil is waarschijnlijk te verbergen.

Voor lederen golfschoenen, gebruik dan een schoen conditioner bij gelegenheid om het leer soepel te houden.

Gebruik een witmaker dat is waterbestendig.

Share This Post