Index / ouderschap / Hoe werkt Sugar Affect Activity Level bij kinderen?

Share This Post

ouderschap

Hoe werkt Sugar Affect Activity Level bij kinderen?

Het is al lang aangenomen dat suiker verhoogt het activiteitenniveau bij kinderen. In feite zijn veel ouders de schuld hyperactief gedrag op te veel suiker in de voeding van hun kind, of erop aandringen dat hun kinderen meer hyperactief, voor het gev

AdvertisementHet is al lang aangenomen dat suiker verhoogt het activiteitenniveau bij kinderen. In feite zijn veel ouders de schuld hyperactief gedrag op te veel suiker in de voeding van hun kind, of erop aandringen dat hun kinderen meer hyperactief, voor het geval zij suiker eten. De medische gemeenschap zegt dat er geen correlatie tussen suiker inname en activiteitsniveau en in feite suiker kan ook activiteit in kinderen verminderen.

Onderzoek naar Sugar and Activity Levels

De American Academy of Pediatrics zegt dat onderzoekers die voorschoolse en schoolgaande kinderen bestudeerde gevonden dat het verhogen van inname van suiker heeft geen invloed op het gedrag of de concentratie hebben. Dit gold ook voor kinderen van wie de ouders zei dat suiker bemoeid met het vermogen van hun kind te gedragen of te concentreren. In een andere studie door de Academie aangehaalde jongens die een grote dosis suiker hadden eigenlijk minder actief dan voorheen.

Kinderen met ADHD

Sommige ouders geloven dat hun kinderen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder, of ADHD, kan een bijzondere gevoeligheid voor suiker die typisch zijn kinderen, die niet hebben, maar het onderzoek niet dit uit te dragen. Volgens de American Academy of Pediatrics, kinderen met ADHD hebben dezelfde reactie op suiker als kinderen zonder de aandoening. The Academy vond dat er geen bewijs is dat suiker de oorzaak van ADHD, en het heeft geen veranderingen in het dieet aanraden als een methode voor de behandeling van ADHD, tenzij het kind een gevoeligheid voor een bepaald voedingsmiddel.

Wat veroorzaakt verhoogde activiteit?

Als suiker niet hyperactiviteit of verhoogde activiteit veroorzaakt, dan wat de oorzaak is van het verjaardagsfeestje chaos of het onvermogen om stil te zitten bij de familie barbeque? De gebeurtenissen waarop kinderen de neiging om grote hoeveelheden suiker eten kan ook die waar sprake is van veel stimulatie en opwinding. Volgens de Yale Scientific, kan de opwinding van de verjaardag of Halloween partij die versterkers van de activiteit van uw kind, niet de zoete lekkernijen zijn.

Andere redenen om suikerconsumptie matigen

Hoewel suiker niet de reden van uw kind springt op de bank nadat hij komt thuis van een verjaardagsfeestje kan zijn, betekent dat niet dat hij zou verbruiken met overgave. Overtollige suiker consumptie is gekoppeld aan obesitas, diabetes type 2 en holtes. En een kind dat vult op suikerhoudende voedingsmiddelen zal niet een honger naar andere voedingsmiddelen die noodzakelijke vitaminen en voedingsstoffen.

Share This Post