Index / Bedrijf / Hoe werkt het economisch beleid van een land Affect van een bedrijf?

Share This Post

Bedrijf

Hoe werkt het economisch beleid van een land Affect van een bedrijf?

door de overheid vastgestelde economisch beleid hebben meestal grote gevolgen voor het bedrijfsleven. Afhankelijk van de grootte van het land, regeringen brengen tot miljarden dollars in een jaar. De Verenigde Staten, met een van de meest machtige re

Advertisement

door de overheid vastgestelde economisch beleid hebben meestal grote gevolgen voor het bedrijfsleven. Afhankelijk van de grootte van het land, regeringen brengen tot miljarden dollars in een jaar. De Verenigde Staten, met een van de meest machtige regeringen in de wereld, had een $ 3700000000000 begroting voor het fiscale jaar 2012, volgens de National Priorities Project, een non-profit groep gewijd aan het helpen van mensen begrijpen de federale begroting en economisch beleid. Directe uitgaven is slechts een manier landen invloed op het bedrijfsleven. Het economisch beleid dat de wetgeving van invloed zijn ook een grote impact.

Belastingen

Een verhoging van de vennootschapsbelasting heeft een direct effect op een bedrijf. Een verhoging van de belasting op bedrijfswinsten kwetst algemene financiële prestaties van een onderneming. Sommige bedrijven en kleine bedrijven beweren dat bedrijven minder aan belastingen, niet meer zou moeten betalen. De bedrijven beweren dat met een lagere heffingsgrondslag kunnen ze de economie te stimuleren door te investeren meer geld in het bedrijf, wat resulteert in meer banen. Toen de zaken belastingtarieven te verhogen, sommige bedrijven reageren door het verhogen van de prijzen voor goederen en diensten.

uitgaven

Meer uitgaven door de overheid kan helpen bij bepaalde bedrijven. Bijvoorbeeld, bedrijven, zoals bouwbedrijven en ingenieursbureaus profiteren wanneer een overheid gebruikt belastingbetaler dollars om miljarden te besteden aan nieuwe wegen, bruggen en luchthavens. Defensie bedrijven die gespecialiseerd zijn in militaire wapensystemen vertrouwen bijna volledig op de regeringen zich in voor een sterke verdediging. Dat is de reden waarom de verdediging aannemers veel tijd en moeite proberen om economische beleidsbeslissingen beïnvloeden door te brengen.

keuzes

Meestal zal een regering kan niet de uitgaven in één gebied te verhogen, zonder weg te nemen van iets anders. Een regering met een economisch beleid dicteren meer geld uitgegeven aan defensie kunnen hebben om de steun te verlagen voor het bouwen van meer scholen, bijvoorbeeld. Dat zou kunnen leiden tot minder werk voor bouwbedrijven, waardoor bedrijven in de industrie aan het personeel te verminderen of te bevriezen open posities.

loon

het economische beleid van een land kan ook gevolgen hebben voor de lonen. Verhoogt een nationaal minimumloon voor werknemers en werkzoekenden door hen in staat om meer geld te verdienen voor hetzelfde werk. Dat is meestal goed voor de arbeiders, maar het kan een uitdaging zijn voor het bedrijfsleven, omdat het de kosten verhoogt. Arbeidskosten zijn meestal het grootst voor rekening van een bedrijf. Sommige bedrijven beweren dat ze niet kunnen concurreren met bedrijven die gevestigd zijn in landen die een veel lagere minimumloon. Dat kan resulteren in een vennootschap die veel werk functies naar het buitenland.

Share This Post