Index / Bedrijf / Hoe werkt de sociale zekerheid belasting weergegeven op mijn Paycheck?

Share This Post

Bedrijf

Hoe werkt de sociale zekerheid belasting weergegeven op mijn Paycheck?

Alle werkgevers zijn verplicht om de sociale zekerheid belastingen van loonstrookjes werknemers te houden, tenzij een vrijstelling van toepassing is. Als u elke betaaldag ontvangt een salaris stomp, kan uw werkgever onder uw sofi-fiscale aftrek op he

Advertisement

Alle werkgevers zijn verplicht om de sociale zekerheid belastingen van loonstrookjes werknemers te houden, tenzij een vrijstelling van toepassing is. Als u elke betaaldag ontvangt een salaris stomp, kan uw werkgever onder uw sofi-fiscale aftrek op het loonstrookje. Het uiterlijk van de roerende voorheffing op uw cheque beginnetje is afhankelijk van uiteenlopende factoren.

Identificatie

Op 14 augustus 1935, president Franklin D. Roosevelt ondertekende de Social Security Act. De wet was oorspronkelijk het Economisch Security Act genoemd; toen het Congres het wetsvoorstel beoordeeld veranderden ze de titel. De eerste sociale zekerheid belastingen werden verzameld in januari 1937. Politieke cijfers zijn niet vrijgesteld van de sociale zekerheid belasting. De president, het Congres alle leden, de meerderheid van de politiek benoemde en federale rechters zijn het betalen van sociale zekerheid belasting sinds 1984 Social Security biedt voordelen voor gepensioneerden en hun rechthebbenden, en mensen met een handicap en hun rechthebbenden.

Uiterlijk

Als uw staat vereist uw werkgever om werknemers een salaris stomp geven, kan het ook een lijst van de informatie die moet worden opgenomen op de stomp. In veel gevallen moet de werkgever elk van de aftrek van de werknemer voor de payroll periode lijst. Sociale Zekerheid belasting wordt geïnd in het kader van de goedkeuring van de Wet op de Federale Verzekeringen. De officiële naam van de Sociale Zekerheid is de ouderdom, Overlevenden, en invaliditeitsverzekering. Bijgevolg kan de sociale zekerheid belasting te laten zien op uw salaris beginnetje als VAIS of OASDI. Afkortingen verschillen per werkgevers; sommige gewoon tonen de inhouding als SS. De huidige aftrek bedrag wordt getoond naast de afkorting.

Year-to-date gegevens

Veel werkgevers zijn onder andere de werknemer year-to-date inhoudingen op het salaris stomp. In dit geval zal uw sofi-belastingaftrek tot nu toe voor het jaar te zien zijn als een aparte post onder de kolom year-to-date. Uw laatste jaar-to-date gegevens moet uw W-2 te spiegelen.

Berekening

Uw werkgever inhoudt Sociale Zekerheid belastingen van uw salaris op 4,2 procent voor fiscale jaar 2011 van uw bruto inkomen, tot aan de jaarlijkse limiet loon van $ 106.800. Zodra je het jaarloon basis hebben ontmoet, stopt de roerende en hervat aan het begin van het volgende jaar. Als u vóór belastingen vrijwillige aftrekposten, zoals een traditionele 401K plan of een sectie 125 medische plan, uw werkgever houdt het voordeel van uw brutoloon vóór roerende Sociale Zekerheid belasting.

overwegingen

Alleen in zeldzame gevallen doet een vrijstelling voor de sociale zekerheid belasting bestaan, zoals werknemers die voor een universiteit of hogeschool waar ze zijn ook een student werken. Uw werkgever betaalt 6,2 procent van het brutoloon van de Sociale Zekerheid belastingen, tot $ 106.800 voor het jaar. Zelfstandigen betalen 10,4 procent omdat ze niet een werkgever op te pikken het resterende bedrag te hebben. Medicare - welk ziekenhuis verzekering geeft aan gekwalificeerde personen bij het bereiken van de leeftijd van 65 - vormt de andere helft van VAIS. In tegenstelling tot de sociale zekerheid belasting, heeft Medicare niet over een jaarlijkse limiet loon.

Share This Post