Index / Bedrijf / Hoe werkt de globalisering van invloed op de manier waarop een bedrijf zaken doet?

Share This Post

Bedrijf

Hoe werkt de globalisering van invloed op de manier waarop een bedrijf zaken doet?

Globalisering, of de uitbreiding van de activiteiten over de binnenlandse grenzen, heeft tal van gevolgen voor de manier waarop bedrijven zaken doen, met inbegrip van activiteiten, marketing, distributie en partnerships. Zorgvuldige strategie en effe

AdvertisementGlobalisering, of de uitbreiding van de activiteiten over de binnenlandse grenzen, heeft tal van gevolgen voor de manier waarop bedrijven zaken doen, met inbegrip van activiteiten, marketing, distributie en partnerships. Zorgvuldige strategie en effectieve planning zijn cruciaal voor een sterke wereldwijde business.

Activiteiten

Een van de sterkste effecten van het doen van global business heeft betrekking op de basishandelingen. Toen de Amerikaanse bedrijven die zaken doen rond deze wereld, hebben ze vaak te zetten kantoren in elk land om activiteiten, inclusief het beheer van de besluitvorming, warehousing, distributie, logistiek, de exploitatie op te slaan en onderzoek en ontwikkeling te beheren. Het beheer van deze facetten van de activiteiten vereist dat werknemers in elk land, evenals investeringen in middelen voor de interactie tussen de verschillende locaties.

afzet

Marketing praktijken zijn een van de meest significante effecten van het zakendoen wereldwijd. Bedrijven moeten beslissen of om een ​​globale marketing strategie, waar ze zorgen voor een vergelijkbaar product en marketing boodschap in elk land, of een internationale aanpak, waarbij marketing is uniek voor elke markt op basis van het land en de cultuur van de specifieke toepassing van het product en de aanvaarding van de te handhaven bepaalde marketing berichten. Global marketing kost doorgaans minder, maar op maat gemaakte marketing per land kan meer niche-effecten in elke markt.

Distributie

Distributie is natuurlijk beïnvloed wanneer een bedrijf wereldwijd actief is, omdat het na te gaan hoe leveringen en producten te verplaatsen. Distribution omvat de beweging van goederen en materialen door middel van het distributieproces. Het heeft ook betrekking op een bedrijf order fulfilment proces. Dit is vooral belangrijk voor online bedrijven die producten wereldwijd aanbieden. Te bewaren en het hebben van een systeem om ze te verzenden naar diverse landen is van belang voor bedrijven die een wereldwijde aanwezigheid willen.

partnerships

Als bedrijven wereldwijd actief zijn, hebben ze de neiging om grotere behoefte aan afhankelijkheid van zakelijke partners. Zakelijke partnerships bedrijven te helpen dekking voor hiaten in hun vermogen om zaken te doen. Wanneer een bedrijf stelt het bedrijfsleven in een vreemd land, beroept zij zich vaak op de lokale leveranciers en zakelijke partners die hen helpen aan te passen aan de lokale markten en hebben een lokale aanwezigheid. Dit is belangrijk in landen die niet de aanwezigheid van een buitenlandse vennootschap die uitsluitend afhankelijk van de werknemers het land van herkomst zou willen.

Share This Post