Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe weet ik of mijn Zebravinken De vogel is zwanger?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe weet ik of mijn Zebravinken De vogel is zwanger?

Zebravinken zijn kleine zangvogels die zowel wilde en gedomesticeerde zijn. Pet zebravinken in staat zijn om zich voort te planten in gevangenschap, als een mannelijke en vrouwelijke vogels aanwezig zijn. Parthenogenese mogelijk; het is echter de uit

AdvertisementZebravinken zijn kleine zangvogels die zowel wilde en gedomesticeerde zijn. Pet zebravinken in staat zijn om zich voort te planten in gevangenschap, als een mannelijke en vrouwelijke vogels aanwezig zijn. Parthenogenese mogelijk; het is echter de uitzondering op de regel. Omdat zebravinken eieren leggen of een mannelijke bevrucht het ei of niet, te weten of een zebravink gaat om nakomelingen te produceren, is een kwestie van het bijhouden van haar voor eierleggende en het controleren van de eieren na eieren leggen.

Bekijk de mannelijke zebravink voor de paringsdans. Hij zal het vrouwtje te benaderen tijdens het verplaatsen van zijn lichaam van links naar rechts. Zijn voeten zal bewegen in een heen en weer beweging en hij zal dichter bij de vrouwelijke bewegen. Terwijl hij dit doet, zal hij zingen.

Inspecteer de vogel behuizing voor het bewijs van de nesten. Als het vrouwtje is ongeveer om eieren te leggen, zullen de vogels proberen om een ​​nest te maken voor de eieren. Dit is geen garantie dat de eieren bevrucht.

Controleer de eieren drie tot vier dagen na het leggen door ze te schouwen. Was uw handen grondig. Pick-up een ei in een tijd, de verlichting uitschakelen en glans van een LED-zaklamp door de zijkant van het ei het verst van je. Het licht zal schijnen in het ei, waaruit rode bloedvaten binnen. Indien deze schepen aanwezig zijn, zal de zebravinken baby's. Eieren die onvruchtbaar zal ruiken binnen een paar dagen en misschien zijn gaan onverzorgd door de ouders.

Hints

Zorg voor nestmateriaal voor de vogels, als ze beginnen proberen om een ​​nest te bouwen.

Raak de eieren te veel. Het kan hen beschadigen of stress van de ouders.

Laat de schouwen licht niet op te houden tegen een ei te lang. Het kan het ei te verwarmen.

Share This Post