Index / Huis / Hoe weet ik of een matras heeft Bedwantsen

Share This Post

Huis

Hoe weet ik of een matras heeft Bedwantsen

Bedwantsen zijn kleine insecten van de familie Cimicidae. Ze overleven door feesten op het bloed van mensen als ze slapen. Bedwantsen zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar ze kunnen rode bultjes achterlaten op je huid. Deze bulten jeuken, en

Advertisement

Bedwantsen zijn kleine insecten van de familie Cimicidae. Ze overleven door feesten op het bloed van mensen als ze slapen. Bedwantsen zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar ze kunnen rode bultjes achterlaten op je huid. Deze bulten jeuken, en kan een bron van schaamte zijn. Als u weet hoe u uw matras voor bedwantsen onderzoeken, kunt u ze te identificeren en te ontdoen van de bedwantsen voordat ze vermenigvuldigen en beginnen bijten jou.

Controleer de matras voor de bug zich. De bedwantsen zijn minder dan een kwart-inch lang en zijn een roodachtig oranje kleur. Deze bedwantsen zijn meer rond van vorm en licht lijken kakkerlakken.

Zorg ervoor dat je rond de naden van het matras als onder de matras. Bedwantsen kan ook verbergen in de boxsprings. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk in de buurt van de plekken van uw matras die zijn gearceerd. Dit omvat de zijkant van de matras die tegen de wand of kopschot kan zijn.

Controleer de matras voor skins als je niet het bed bugs zelf mee te maken. De huid houtkrullen zijn dezelfde kleur als de bedwantsen. Zij zullen droog en schilferig zijn. Kijk voor de loods huid in dezelfde plaatsen waar je keek voor de bedwantsen.

Kijk voor alle kleine bloedvlekken die door de bedwantsen kunnen gelaten als je niet de bedwantsen of hun huid te zien. Dit is het bewijs dat ze zijn ondergedoken in uw matras. De bloedvlekken zal door Tiny en een donkere roodbruine kleur. Zoek dezelfde gebieden die u eerder op zoek naar de werkelijke bedwantsen.

Hints

Gebruik een vergrootglas om de bedwantsen te identificeren in uw matras als u niet beschikt over 20/20 vision.

Het gooien van uw besmette matras out mag niet ontdoen van het bed bugs krijgen als de bedwantsen in de buurt van gordijnen of banken hebben besmet.

Do gebruikte matrassen niet aan te schaffen. Deze kunnen al besmet met bed bugs.

Share This Post