Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe Wax Wenkbrauwen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe Wax Wenkbrauwen

Het veranderen van de vorm van je wenkbrauwen kan drastisch veranderen het uiterlijk van je gezicht. Met behulp van een pincet om je wenkbrauwen te plukken kan uren duren. Harsen is een snelle en eenvoudige manier om perfect gevormde wenkbrauwen te c

AdvertisementHet veranderen van de vorm van je wenkbrauwen kan drastisch veranderen het uiterlijk van je gezicht. Met behulp van een pincet om je wenkbrauwen te plukken kan uren duren. Harsen is een snelle en eenvoudige manier om perfect gevormde wenkbrauwen te creëren. Met een beetje oefening, kunt u wax uw eigen wenkbrauwen, of jij en je vrienden kan werken op elkaar.

Borstel de wenkbrauwen met een kleine tandenborstel, een make-up borstel of een schone mascara wand. Dit helpt bepalen de natuurlijke vorm van de wenkbrauw en plaats de haren in de juiste positie voor ontharen.

Achterhalen van de juiste vorm van je wenkbrauw. Je moet je wenkbrauwen waxen in een natuurlijke vorm voor het beste resultaat. Markeren het begin, curve en het einde van uw voorhoofd lijn met kleine stippen met behulp van eyeliner.

Verbind de stippen met een lijn om een ​​gids te creëren voor waxen. Als je eenmaal gewend geraakt aan het vormgeven van je wenkbrauwen, kunt u de handleiding overslaan.

Breng de was volgens de aanwijzingen van de fabrikant. U kunt koud of warm wax te gebruiken, afhankelijk van wat je prettig bij voelt, voor je wenkbrauwen. Gebruik uw gids om de was te plaatsen, het doen van een wenkbrauw op een moment.

Leg een klein doekje strip over de wax voordat het droogt uit, gladstrijken met één hand. Met de andere hand, trek de strip in de richting tegen de haargroei.

Herhaal de wassende proces totdat uw wenkbrauwen goed zijn vormgegeven. Het verwijderen van gewoon een beetje haar op een moment zorgt voor meer precisie.

Trim lang wenkbrauw haar met behulp van een klein schaartje. Vermijd het snijden te veel haar, die kale plekken kunnen creëren.

Pluk de resterende haren met een goede pincet. Schoonmaken van het gebied rond je wenkbrauwen, zodat de vorm duidelijk is omschreven.

Breng een kalmerende balsem of aloë lotion om het gebied nadat u klaar bent met het waxen. Elke roodheid moeten verdwijnen in een paar uur.

Laat minstens 3 weken van de haargroei voordat hij weer wassende wenkbrauwen. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van hoe snel het haar groeit, maar kan tot 6 weken.

Hints

Sinds een wenkbrauw wax is meestal slechts een paar dollar, kan het in uw beste belang om het werk aan professionals overlaten.

Heeft geen haar niet uit boven de wenkbrauw lijn, maar altijd het vormgeven van onderen. U kunt een kleine hoeveelheid was te gebruiken om verdwaalde haren buiten uw voorhoofd lijn te verwijderen, maar niet de vorm of verwijder het haar van boven de wenkbrauwen zelf.

Share This Post