Index / tech / Hoe voor Airbrush op Photoshop CS3

Share This Post

tech

Hoe voor Airbrush op Photoshop CS3

Airbrushen is een techniek die gebruikt wordt op de foto's om knelpunten te verwijderen uit het gezicht van een persoon. Het verzacht ook textuur en zorgt voor een meer gelijkmatige huidoppervlak. De airbrush tool kan vlekken gemaakt door acne en and

Advertisement

Airbrushen is een techniek die gebruikt wordt op de foto's om knelpunten te verwijderen uit het gezicht van een persoon. Het verzacht ook textuur en zorgt voor een meer gelijkmatige huidoppervlak. De airbrush tool kan vlekken gemaakt door acne en andere huidaandoeningen te verwijderen. En het kan een persoon er jonger door het gladstrijken van fijne lijntjes en alikruiken.
Photoshop CS3 heeft ingebouwde airbrush mogelijkheden. Dus, dit een gemakkelijke taak voor iedereen te doen, ook al hebben ze geen eerdere grafische editing ervaring. Het duurt minder dan vijf minuten voor de meeste portretten airbrush.

Open de afbeelding die u wilt werken door te klikken op "File" aan de bovenkant van het scherm en vervolgens op "Open." Navigeer naar de foto en klik op "Open" om verder te gaan. Als alternatief kunt u een foto direct plakken in Photoshop.

Klik op de brush tool. Deze bevindt zich standaard, aan de linkerkant van het scherm. Het heeft een pictogram dat lijkt op een verband. Een kleine selectie lijst zal verschijnen, laat u kiezen welk type penseel dat u wilt gebruiken. Klik op de "Spot Healing Brush Tool ', dat is de juiste tool voor het airbrushen.

Stel de opties voor het gereedschap aan de bovenkant van het scherm. De "diameter" bepaalt de grootte van het gereedschap op basis van zijn cirkelvormige breedte gemeten in pixels. Als je de grootte te veranderen, zul je in staat zijn om de vertegenwoordiging van het gereedschap (de muisaanwijzer) verandering in de omvang op het scherm te zien. Selecteer het type airbrushen je wilt doen. Klik op "Proximity Match" om zich te ontdoen van de kleine merken zoals mollen, acne of vlekken. De andere optie, "Create textuur," moet worden gebruikt voor grotere gebieden, zoals kringen onder de ogen, rimpels en moedervlekken.

Op het scherm op de plaats van het probleemgebied. Als de nabijheid match mode is geselecteerd, klikt u eenmaal op het gebied om het te mengen met de rest van de huid. Als het creëren textuur mode in gebruik is, sleept u de aanwijzer over het gehele oppervlak om het te mengen met de rest van de huid. Herhaal dit op een andere probleemgebieden.

Hints

Om een ​​onjuiste selectie ongedaan te maken, drukt u op Ctrl + Z.

Overweeg het opslaan van een kopie van de foto voor het begin, in het geval u besluit om de wijzigingen op een later tijdstip te keren.

Share This Post