Index / Huisdieren / Hoe voldoende huisvesting voor Potbellied Varkens Zorg

Share This Post

Huisdieren

Hoe voldoende huisvesting voor Potbellied Varkens Zorg

Als een hangbuikzwijn eigenaar, het is jouw taak om de juiste huisvesting voor uw huisdier zowel binnen als buiten (als je je varken binnenshuis mogelijk te maken). Hangbuikzwijnen behoefte aan specifieke leefomstandigheden en accommodaties te gedije

Advertisement

Als een hangbuikzwijn eigenaar, het is jouw taak om de juiste huisvesting voor uw huisdier zowel binnen als buiten (als je je varken binnenshuis mogelijk te maken). Hangbuikzwijnen behoefte aan specifieke leefomstandigheden en accommodaties te gedijen. Als je niet denkt dat je kunt adequate huisvesting te bieden, moet u overwegen om een ​​ander huisdier. Lees verder om meer te leren.

Wat je nodig hebt

Peuter poorten

Tarp (optioneel)

Yard hek

Dekens en kussens

Schuur of grote hond huis

Maak Indoor Huisvesting voor uw Pig

Wijs een persoonlijke ruimte voor uw hangbuikzwijn. Zelfs als het varken is toegestaan ​​meer vrijheid om het huis zwerven, zal ze waarderen het hebben van een ruimte die is gewoon haar eigen. Dit kan een washok, veranda, een grote badkamer en een slaapkamer, bijvoorbeeld zijn.

Maak een bed voor uw varken. Oude dekens en kussens in een hoek zal doen. Grote hond bedden kunnen ook werken, maar je moet nog steeds geef je varken een aantal oude dekens in beide richtingen.

Controleer op tocht. Gebruik een opgerolde handdoek voor onder de deur jam als een briesje is het invoeren van de kamer. Redirect nabijgelegen openingen met geforceerde lucht.

Maak Outdoor Behuizing voor uw Pig

Zorg voor voldoende beschutting tegen de elementen als uw varken is buiten. Grote hond huizen en schuren vol met stro werk goed zolang ze zijn weerbestendig. Een zeil gespannen over een behuizing kan helpen bij de bescherming tegen regen en een zonnescherm.

Hek in uw tuin goed op uw hangbuikzwijn te beschermen tegen aanvallen en hond ontsnappen. Varkens zijn van nature nieuwsgierig en intelligent. Als links buiten onbeheerd in een slecht beveiligde tuin, zal uw varken waarschijnlijk de uitweg vinden.

Zorgen voor veranderingen in de temperatuur. Hangbuikzwijnen doen het best bij temperaturen tussen de 65 en 85 graden F. Zorg voor een pierenbadje wanneer het te warm wordt. Veel van droge stro zal helpen om varkens warm in de koude maanden.

Hints

Zet zonnebrandcrème op uw varken voor hem te sturen in de hete zon. Varken haren bieden geen adequate bescherming tegen zonnebrand.

Niet door de nieuwe dure dekens voor uw varkens beddengoed. Ze vinden het leuk om hun beddengoed versnipperen om het comfortabeler te maken.

Bescherm tuinen met hekwerk. Varkens kunnen destructief voor achtertuinen te wijten zijn aan hun natuurlijke instinct beworteling.

Zorg ervoor dat hekwerk dat hoog genoeg is om te voorkomen dat honden springen over. Als u een hek, versterken met kippengaas op de bodem. Varkens zijn een geweldige maaltijd voor roofdieren, en sommige honden stopt bij niets bij hen.

Share This Post