Index / tech / Hoe Virtual Girl verwijderen

Share This Post

tech

Hoe Virtual Girl verwijderen

Virtual Girl is een programma waarmee gebruikers kunnen downloaden en dansen strippers te plaatsen op hun desktop. Het is gratis te downloaden, en hebben gebruikers de mogelijkheid om te kiezen om te strippen shows uit honderden verschillende meisjes

Advertisement

Virtual Girl is een programma waarmee gebruikers kunnen downloaden en dansen strippers te plaatsen op hun desktop. Het is gratis te downloaden, en hebben gebruikers de mogelijkheid om te kiezen om te strippen shows uit honderden verschillende meisjes. Zodra het programma is gedownload, verschijnt een pictogram in de rechterbenedenhoek van de taakbalk, waar je de meisjes die u zou willen zien en selecteer uw instellingen kunnen kiezen. Na het downloaden van Virtual Girl, zal het programma blijven lopen, tenzij u dit verwijderen. De werkwijze van het verwijderen van het programma de voorkeur heeft om dat te doen door middel van uw computer Configuratiescherm.

Voor Windows XP

Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'.

Dubbelklik op "Software."

Selecteer het programma "Virtual Girl" uit de lijst door met de linkermuisknop op te klikken en klik vervolgens op de "Wijzigen / Verwijderen" knop.

Bevestig dat u het programma wilt verwijderen en wacht tot het verwijderen proces te voltooien.

Start je computer opnieuw op.

Voor Vista en Windows 7

Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'.

Dubbelklik op "Een programma verwijderen."

Selecteer het programma "Virtual Girl" uit de lijst door met de linkermuisknop op te klikken en klik vervolgens op de knop 'Verwijderen'.

Bevestigen dat je echt wilt om het programma te verwijderen en wacht tot het verwijderen proces te voltooien.

Start je computer opnieuw op.

Share This Post