Index / Relaties & Family / Hoe vindt Your Father's War Records

Share This Post

Relaties & Family

Hoe vindt Your Father's War Records

Duizenden mensen onderzoek naar hun familiegeschiedenis, en een vader die in een oorlog uitgevochten, kan zijn militaire dienst staat van dienst als belangrijk als zijn geboorteakte, overlijdensakte of een huwelijk licentie. Wanneer we kijken naar de

AdvertisementDuizenden mensen onderzoek naar hun familiegeschiedenis, en een vader die in een oorlog uitgevochten, kan zijn militaire dienst staat van dienst als belangrijk als zijn geboorteakte, overlijdensakte of een huwelijk licentie. Wanneer we kijken naar de militaire achtergrond van een familielid, het document dat je nodig hebt om te verkrijgen is het DD Form 214-rapport van scheiding. Dit formulier kan worden gebruikt om militaire dienst te bewijzen of kan een handig hulpmiddel zijn bij het uitvoeren van genealogisch onderzoek. De National Personnel Records Center biedt deze service gratis. De NPRC bevat militair personeel en medische dossiers voor veteranen en hun nabestaanden. Nabestaanden wordt gedefinieerd als een ongehuwde weduwe of weduwnaar, zoon of dochter, vader of moeder, broer of zus van de overleden veteraan.

Wat je nodig hebt

concurreer naam Veteran's gebruikt in de dienst

servicenummer

Burgerservicenummer

Tak van dienst

Datum van betekening

Datum en plaats van geboorte

Overlijdensakte, als veteraan overleden

Het vinden van Your Father's Military Records

Het verzamelen van alle benodigde informatie die nodig is voor de aanvraag.

Ga naar de National Personnel Records Center website te beginnen. Het adres is http: //archives/gov/veterans/military-service-records/get-service-records.html.
U kunt ofwel verder online of download de standaardformulier SF-180 om e-mail of fax.

In uw verzoek de reden waarom je deze informatie wilt. Is het nodig om een ​​aanvraag voor de voordelen van veteranen, voorbereiding op het pensioen of voor een gezin de geschiedenis?

State of dit is een noodgeval. Dit zou alleen gelden voor de veteraan begraven in een nationale begraafplaats of een begrafenis dienst wordt uitgevoerd door een niet-Veterans Administration / private uitvaartcentrum.

Mail uw gedateerde en ondertekende aanvraag aan de National Archives 'National Personnel Record Center. Het adres: National Personnel Record Center, Militair Personeel Records, 9700 Pagina Avenue, St. Louis, MO 63132-5100. Ook via fax kan worden verzonden (314) 801-9195

Controleer de status van uw aanvraag na 10 dagen per e-mail op [email protected] Zorgen voor de aanvraag (indien beschikbaar), naam, adres, telefoonnummer van de aanvrager en de tak van de service.

Het schrijven van een brief, een bezoek aan de NPRC of het inhuren van een onderzoeker is een andere manier van het verkrijgen van de militaire administratie van een persoon. Let erop dat bij het zoeken op het internet, zullen sommige bedrijven laat je omhoog kijkt de naam, maar ze zullen in rekening brengen om de informatie te krijgen.

Share This Post