Index / Bedrijf / Hoe vindt u Workman's Comp Insurance

Share This Post

Bedrijf

Hoe vindt u Workman's Comp Insurance

Nationale overheden vereisen bedrijven om werkman compensatie verzekering voor werknemers te dekken in het geval van een ongeluk. Eisen en de kosten voor vergoeding in verzekering arbeider's variëren afhankelijk van het type en de grootte van het bed

AdvertisementNationale overheden vereisen bedrijven om werkman compensatie verzekering voor werknemers te dekken in het geval van een ongeluk. Eisen en de kosten voor vergoeding in verzekering arbeider's variëren afhankelijk van het type en de grootte van het bedrijf, samen met welke toestand van een bedrijf is in werking is. Terwijl sommige bedrijven zijn vrijgesteld van schadevergoeding verzekeringseisen arbeider, on-the-job verwondingen zijn iets dat alle bedrijven moeten richten omwille van financiële zekerheid en aansprakelijkheid. Het vinden van schadevergoeding verzekering het recht werkman vereist alleen een beetje tijd en onderzoek.

Wat je nodig hebt

Telefoon

Computer

internetverbinding

Neem contact op met uw staat afdeling van de arbeid te leren over werkman compensatie verzekering in de staat u het bedienen van uw bedrijf in. Zoek uit of uw staat stelt bedrijven in staat om zichzelf te verzekeren voor compensatie verzekering van werknemers, die uw bedrijf nodig heeft om te betalen voor alle on- the-job verwondingen. Vraag naar de werkgever eisen, waaronder vormen van ziekte of verwondingen die moeten worden gedekt, hoeveel dekking nodig is en als uw bedrijf is vrijgesteld van de dekking. Informeer u over de vraag of je staat heeft een bureau dat werkman compensatie verzekering verkoopt of als het kan worden aangeschaft via particuliere verzekeringsmaatschappijen. Zoek uit welke particuliere verzekeringsmaatschappijen zijn goedgekeurd door de deelstaatregering om werkman compensatie verzekering aan te bieden.

Vraag uw zakelijke verzekeringen provider als het bedrijf biedt ook werkman compensatie verzekering. Zoek uit of schadevergoeding verzekering werkman al in je verzekeringspakket is inbegrepen. Als uw bedrijf verzekeraar biedt ook deze dekking, vragen over het toevoegen van deze dekking voor uw contract. Vraag om aanbevelingen voor de particuliere verzekeraars die u kunnen voorzien van de dekking als uw huidige verzekeraar is niet aanbiedt.

Neem contact op met verenigingen kan uw bedrijf een lid van te weten te komen over de vraag wie biedt werkman compensatie verzekering voor uw branche. Zoek uit of vereniging lidmaatschap biedt kortingen voor uw bedrijf. Vraag of de vereniging heeft een lijst van aanbevolen verzekeraars moet u contact opnemen.

Contact agenten uit de lijst die u heeft ontvangen van de staat Labor Department, uw bedrijf verzekeraar en de verenigingen u gecontacteerd. Bij het spreken met werkman compensatie verzekeringsagenten, erachter te komen of ze bieden de aard van de dekking die u nodig hebt en of uw bedrijf in aanmerking komt voor het beleid aangeboden.

Zoeken naar werkman compensatie verzekering op het internet. Veel verzekeringsmaatschappijen en makelaars bieden werkman compensatie verzekering op websites van bedrijven. Een aantal beleidsopties zullen beschikbaar zijn, zodat u kunt vergelijken functies, premies en dekking.

Vergelijk alle informatie die je verzameld van verzekeringsagenten, bedrijven en makelaars, samen met de door de staat overheid gestelde eisen. Analyseer de informatie zorgvuldig om te bepalen welk bedrijf uw wensen en budget past en selecteer vervolgens het bedrijf en de verzekering dat de beste dekking biedt voor u.

Share This Post