Index / Elektronica / Hoe vindt u uw LG telefoon

Share This Post

Elektronica

Hoe vindt u uw LG telefoon

Sommige mensen zijn zo emotioneel gehecht aan hun mobiele telefoons dat ze zich gedragen alsof ze een ledemaat hebben verloren als ze afscheid van hun mobiele telefoon. Met zo veel informatie die is opgeslagen op mobiele apparaten, van telefoonnummer

AdvertisementSommige mensen zijn zo emotioneel gehecht aan hun mobiele telefoons dat ze zich gedragen alsof ze een ledemaat hebben verloren als ze afscheid van hun mobiele telefoon. Met zo veel informatie die is opgeslagen op mobiele apparaten, van telefoonnummers om e-mails en mediabestanden, kan het frustrerend zijn als uw telefoon ontbreekt. Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om te worden herenigd met uw LG telefoon als je het hebt misplaatst.

Wat je nodig hebt

Google Latitude

Bel uw LG telefoon vanaf een andere telefoon en luister of het aan de ring. Als je het hoort ring, volg het geluid naar de telefoon te lokaliseren. Als u de hoorn van het toestel verloren hebt, kan het zijn opgepakt en omgezet in een politiebureau of een verloren eigendom verzamelpunt waar iemand uw oproep kan beantwoorden.

Grondig zoeken uw huis, op zoek in alle plaatsen die u zou uw LG meestal vertrekken. Check vaststelling van de zijkanten van de bank kussens, in wasmanden, jassen en ergens anders waar de beltoon van de telefoon kan worden gedempt.

Vraag familie en vrienden als ze je LG telefoon hebben gezien. Er is een mogelijkheid kan zijn weg of verward als iemand anders de telefoon is opgeruimd.

Log in op je mobiel Recovery applicatie als je een Verizon klant die is aangemeld voor de Total Equipment Coverage verzekeringspakket. Vanaf hier kunt u een bericht te sturen naar uw telefoon klinkt een luide toon en lokaliseren op een kaart met behulp van de GPS-chip. Het programma geeft je ook de mogelijkheid van het blokkeren van de handset en het verwijderen van alle gegevens als u zich zorgen dat uw persoonlijke gegevens kwetsbaar kunnen zijn. De Mobile Recovery Service ondersteunt momenteel alleen de LG Ally, LG Fathom en de LG Vortex, met ingang van december 2010.

Log in op uw bestaande Google Latitude-account en klik op "Use Latitude op uw computer." Een kaart zal de locatie van de telefoon weer te geven als de batterij nog is opgeladen. Als je het hebt misplaatst, kan dit u een beter idee van de locatie te geven. Je moet eerder hebben aangemeld voor de dienst.

Keer op je stappen en na te denken over waar u bent geweest sinds u voor het laatst zag je telefoon. Ofwel bellen met de plekken waar je in de tussenliggende periode zijn geweest of een bezoek brengen ze in persoon om te vragen of iemand de telefoon heeft gezien. Uw LG toestel zou zijn opgepakt of ingeleverd op het werk, op school of universiteit, of een van de restaurants of winkels die je hebt bezocht. Dit is de beste manier op te sporen uw toestel als de batterij leeg is.

Bel de politie. Verloren telefoons worden vaak draaide het op politiebureaus. Zodra je alle andere opties heeft uitgeput, zal dit uw laatste redmiddel zijn. Zoek het nummer van uw lokale station in het telefoonboek of online, in tegenstelling tot belt 911. Als traumatisch als het verliezen van je telefoon kan zijn, het is niet een noodsituatie.

Share This Post