Index / Huis / Hoe vindt u Old Camper onderdelen

Share This Post

Huis

Hoe vindt u Old Camper onderdelen

Stacaravans worden vervaardigd woningen die niet zijn gemaakt van bakstenen en mortel of betonblokken. Omdat stacaravans zijn gebouwd op een stalen frame met houten frame, is er een element van slijtage groter dan die van een traditioneel huis. Staca

Advertisement

Stacaravans worden vervaardigd woningen die niet zijn gemaakt van bakstenen en mortel of betonblokken. Omdat stacaravans zijn gebouwd op een stalen frame met houten frame, is er een element van slijtage groter dan die van een traditioneel huis. Stacaravans worden beschouwd als persoonlijk bezit en in tegenstelling tot onroerend goed, af te schrijven in plaats van te waarderen. Om deze reden, veel mobiele huiseigenaren proberen om reparaties uit te voeren in plaats van te proberen om het huis te verkopen.

Telefoon Een stacaravan transport en set-up service. Zoek een stacaravan vervoersdienst in uw lokale telefoonboek. Bel het transport en de set-up service en vragen waar ze krijgen vervangende onderdelen uit. Informeer of ze hebben geen onderdelen die ze verkopen aan het publiek.

Neem contact op met een stacaravan aanbod op te slaan. Zoek een stacaravan levering winkel online, door het telefoonboek of door het stellen van de stacaravan transport en set-up service. Er zijn verschillende bedrijven het aanbod in de Verenigde Staten, zoals Stacaravan Advantage (zie bronnen).

Neem contact op met de fabrikant. Vragen of het delen rechtstreeks verkoopt aan het publiek of een retail voorkant aanbod op te slaan. Zo niet, vraag dan om een ​​huis vervaardigd outlet levering of groothandels de fabrikant behandelt.

Praat met andere mobiele-huiseigenaren. Vraag andere mobiele huiseigenaren als ze hebben gehad om reparaties uit te voeren en waar ze gekocht benodigde onderdelen. Als ze een aannemer gebruikt, vraag voor de contactgegevens van de aannemer en het in contact komen met hem om zijn onderdelen bron te vinden.

Share This Post