Index / Careers & Work / Hoe vindt u Newspaper Delivery Jobs

Share This Post

Careers & Work

Hoe vindt u Newspaper Delivery Jobs

U hoeft niet een achtergrond in de journalistiek om een ​​baan in de krant industrie. Bezorging van de krant is een belangrijke service, en degenen die het op betrouwbare wijze kan uitvoeren kunnen genieten van grote beloningen en loopbaanontwikkelin

AdvertisementU hoeft niet een achtergrond in de journalistiek om een ​​baan in de krant industrie. Bezorging van de krant is een belangrijke service, en degenen die het op betrouwbare wijze kan uitvoeren kunnen genieten van grote beloningen en loopbaanontwikkeling. Deze banen zijn vaak ook zeer flexibel, en ze kunnen worden uitgevoerd door mensen die andere full-time banen, zijn studenten of hebben andere verplichtingen.

Wat je nodig hebt

Computer met internettoegang

werk hervatten

Telefoon

werkkleding

Rijbewijs

betrouwbare voertuig

Krijg een geldig rijbewijs voor het gebied waar u van plan bent om te leven en te werken. De meeste bezorging van de krant banen vereisen dat de leveringen worden gemaakt met de auto of vrachtwagen.

Hier krijg je een bestuurder aansprakelijkheidsverzekering die geldig is in het gebied waar u woont en werkt.

Zoeken naar bezorging van de krant banen in uw regio op een aantal van de grotere zoeken naar een baan websites. Links tot drie werk zoeksites vaak gebruikt door kranten om de levering drivers te vinden is te vinden in de sectie Resources. Dit is meestal de snelste manier om een ​​paar beschikbare bezorging van de krant banen in uw omgeving, maar het is niet de enige manier om deze kansen te vinden.

Controleer de werkgelegenheid advertenties afgedrukt in verschillende kranten die worden verspreid in uw omgeving. Publicaties op zoek naar de levering werknemers waarschijnlijk om hier te adverteren, omdat het kost ze heel weinig te doen.

Maak een lijst van alle kranten in uw omgeving. Misschien weet u al van een aantal of de meeste van hen, maar grondig te zijn, gebruik maken van een online directory van de kranten gecategoriseerd per regio. Een link naar een van deze directory is te vinden in de sectie Resources.

Bezoek de website van elke krant op de lijst die u hebt gemaakt. Ontdek elke site voor een deel carrière of jobs te zoeken naar openingen voor de levering chauffeurs. Als een site heeft geen geplaatst openingen of geen sectie baan, of als een krant een website heeft, vindt het telefoonnummer van die krant online. Bel de krant en vragen om te worden overgebracht naar de afdeling die verantwoordelijk is voor het inhuren van chauffeurs; afhankelijk van het bedrijf, kan dit de afdeling human resources of de circulatie afdeling. Handhaven van een professionele en vriendelijke toon, worden bereid met uw CV gegevens en klaar zijn om te schrijven geen details je leert.

Maak een uitgebreide lijst van alle vacatures u gevonden in stap 3, 4 en 6. Bepaal of een van de mogelijkheden die niet voldoen aan uw behoeften en te elimineren uit de lijst.

Solliciteer voor elke resterende kans op de lijst. Waar mogelijk, van toepassing online met behulp van web-based applicatie systemen. Als de details van een vacature geen instructies over hoe toe te passen omvatten, bellen met de afdeling human resources van deze krant om erachter te komen wat je moet doen.

Reageer snel en professioneel aan een telefoon of e-mail antwoorden op uw toepassingen. Als u wordt opgeroepen voor een gesprek, jurk in professionele kleding en klaar om uit te leggen waarom je een grote krant bezorger zou maken.

Hints

In veel gevallen worden de krant levering chauffeurs ingehuurd als zelfstandige aannemers in plaats van als full-time medewerkers. Onafhankelijke contractanten meestal geen enkel voordeel te verzamelen, zoals verzekeringen. Ze worden ook niet gedekt door vele wetten bedoeld om werknemers, zoals die welke de werknemers compensatie plannen en vooraf waarschuwen alvorens te worden ontslagen nodig te beschermen. In sommige gevallen worden loonbelasting niet afgetrokken van de betalingen aan onafhankelijke contractanten, en als gevolg daarvan, kan belastingaangiften en betalingen duurder en ingewikkelder voor de levering chauffeurs.

Share This Post