Index / Kunst en Vermaak / Hoe vindt u Local Movie Vermeldingen

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe vindt u Local Movie Vermeldingen

Naar de bioscoop gaan is zo ingewikkeld als altijd tegenwoordig, met een mega-sized theaters die vaak ergens 21-30 filmschermen. Het kan ingewikkeld proberen te achterhalen welke film laat zien waar en op welk tijdstip, en hoeveel het gaat kosten om

AdvertisementNaar de bioscoop gaan is zo ingewikkeld als altijd tegenwoordig, met een mega-sized theaters die vaak ergens 21-30 filmschermen. Het kan ingewikkeld proberen te achterhalen welke film laat zien waar en op welk tijdstip, en hoeveel het gaat kosten om uw gezin mee te nemen. Als je het kan helpen, is het misschien een goed idee zijn om de over-sized theaters te vermijden en kiezen voor een kleinere, beter beheersbaar bioscoop. U kunt eenvoudig een lijst met films voor de lokale theater in een krant, online of via de telefoon.

Controleer de plaatselijke krant in uw omgeving. De grotere regionale en stedelijke papers zullen de meeste kans hebben de lokale lijst van verschillende gebied bioscopen. De film listings zal doorgaans te vinden in de films of entertainment gedeelte van de krant. Niet alle krant bieden film vermelding omdat er zo veel mensen kunnen online toegang tot de informatie. Ook hebben sommige kranten filmlijst waarin slechts op bepaalde theaters, omdat de krant een bedrag in rekening mag brengen voor bioscopen om hun aanbiedingen te adverteren, en een aantal theaters niet willen betalen voor de reclame.

Check de websites film lijst. Websites zoals Moviefone en Fandango bieden lijsten van de theaters in het hele land. Gewoon de input van uw postcode in de daarvoor bestemde zoekvak, en een lijst van theaters in uw omgeving en wat ze spelen zal verschijnen. U kunt ook uw tickets van tevoren via hun websites, maar je moet een service fee te betalen. Als alternatief kunt u naar de website van de bioscoop bedrijf en zoeken naar hun film aanbiedingen. De bioscoop websites bieden vaak speciale aanbiedingen en kortingen aan trouwe klanten, zoals een gratis drankje of popcorn.

Bel het plaatselijke theater om een ‚Äč‚Äčopname van de huidige films en hun voorstelling keer te horen. Bijna alle theaters hebben een opname die opkomt zodra je hun nummer te bellen. De opname gaat door de films die op die dag, welke tijden ze spelen en hoeveel het kost voor volwassenen, kinderen en senioren. Opnames geven doorgaans meer informatie over de vraag of passes kan worden gebruikt, parkeren en andere relevante informatie.

Hints

De websites van het gebied kranten zal vrijwel altijd bieden lijsten van films en aanvangstijden voor de lokale theaters.

Share This Post