Index / Persoonlijke financiën / Hoe vindt u gratis content voor je verjaardag

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe vindt u gratis content voor je verjaardag

Sommige winkels, fast-food restaurants en andere etablissementen, geven gratis spullen op uw verjaardag. Hier is hoe je een aantal van deze gratis aanbiedingen kunt vinden. Wat je nodig hebt internetverbinding telefoon tijd ID om te bevestigen dat he

AdvertisementSommige winkels, fast-food restaurants en andere etablissementen, geven gratis spullen op uw verjaardag. Hier is hoe je een aantal van deze gratis aanbiedingen kunt vinden.

Wat je nodig hebt

internetverbinding

telefoon

tijd

ID om te bevestigen dat het eigenlijk is uw verjaardag

Houd in gedachten dat het altijd verstandig om op voorhand te bellen en bevestigen dat deze gratis aanbiedingen worden nog daadwerkelijk worden uitgegeven, of dat bepaalde vestiging deelneemt in de gratis verjaardag aanbod.
Dit bespaart u een hoop verspilde tijd, gas, en frustratie. Dus vooraf bellen!
U kan nodig zijn om ID te laten zien, dus wees voorbereid en breng het mee.U kunt zich ervan bewust dat een aantal ijs plaatsen, zoals Ben en Jerry's, Baskin Robbins, en enkele anderen, geven gratis bolletjes ijs, of een gratis kegel, op uw verjaardag.

Wal-Mart geeft een gratis verjaardagstaart voor de eerste verjaardag van een baby, alleen. Geen andere verjaardag freebies zijn uitgedeeld bij Wal-Mart, dat ik weet, maar het kan nooit kwaad om te vragen.

Ze waren dit nog steeds doen op mijn lokale Wal-Mart store laatste wat ik hoorde, dus als je een baby op het punt om te vieren dat het eerste verjaardag, vraag dan bij de plaatselijke Wal-Mart bakkerij hebt. Als ze niet lijken te weten wat je het over hebt, vraag dan naar de bakker manager zien, ze zullen weten. Beter nog, vooraf bellen en dit te doen.
Dit zijn kleine, maar heel schattig verjaardagstaarten, en de moeite waard voor zeker.

Bioscopen, met name kettingen, zijn bekend om uit te geven 1 gratis film ticket op uw verjaardag, dus bel rond en vragen.
Niet alleen opdagen op het theater verwacht dat dit, omdat niet alle bioscopen dit te doen, en gratis verjaardag beleid kan veranderen.

Langs deze zelfde lijn, een paar video verhuur plaatsen geven 1 gratis videotheek op je verjaardag alleen, als je lid bent. Opnieuw vooraf bellen en te bevestigen voor het rijden naar de videotheek.

Sommige snackbars en restaurants geven gratis taart of dessert, of zelfs een kleine maaltijd op iemands verjaardag. Nooit up verwacht een gratis maaltijd of dessert, zonder om vooruit te reserveren en te bevestigen dat zij eigenlijk dit wel doen!

Krispy Kreme wordt gezegd dat het gratis donuts en koffie te geven op een personen verjaardag, maar ik woon niet in de buurt van één, dus ik ben niet in staat om dit te bevestigen geweest.

Elke fastfood place of restaurant zou kunnen geven iets gratis op iemands verjaardag, dus vraag bij uw favoriete eetgelegenheden. Doe dit voordat uw werkelijke verjaardag. Controleer altijd als de geboortedag freebies van tijd tot tijd worden ingetrokken.

Randen kunnen geven u een gratis taart, als je een grens kaart en ID, op je verjaardag. Ze waren nog steeds bezig dit laatste wat ik hoorde. Maar, nogmaals, bevestigen voordat opdagen verwacht een verjaardag freebie.

Enkele mogelijke plaatsen voor gratis verjaardag behandelt, onder andere IHOP, Applebees, TGIF, Outback, Taco Bell, Red Robin, Baskin Robbins, Burger King, Hometown Buffet, en Wendy's. De meeste van deze freebies zijn een dessert van een soort. Bellen en te bevestigen, vragen om de manager te spreken en hen vragen over hun gratis verjaardag specials, voordat opdagen.

Ik heb gehoord dat een paar auto wast geven een gratis verjaardag car wash, dus je zou kunnen controleren op in.Hints

altijd vooraf bellen en bevestig elke vrije verjaardag aanbiedingen.

Zorg ervoor dat u te bedanken wie je bedient. Gratis is goed.

Wees beleefd bij het controleren van de gratis verjaardag aanbiedingen.

Breng uw ID om je verjaardag te bevestigen.

Share This Post