Index / Bedrijf / Hoe vindt u goedkope spullen te verkopen op Ebay

Share This Post

Bedrijf

Hoe vindt u goedkope spullen te verkopen op Ebay

De online veilingsite eBay is uitgegroeid tot een populaire bron van extra inkomsten voor veel mensen die genieten van het maken van geld uit het comfort van hun huis. Zodra uw eBay-account is ingesteld, ben je klaar om te verkopen te starten. Het vi

Advertisement

De online veilingsite eBay is uitgegroeid tot een populaire bron van extra inkomsten voor veel mensen die genieten van het maken van geld uit het comfort van hun huis. Zodra uw eBay-account is ingesteld, ben je klaar om te verkopen te starten. Het vinden van ongebruikelijke items die hoog bod te brengen is een stuk makkelijker dan je zou denken. Het beste deel is dat er een aantal ongewone plaatsen waar je goedkoop items te verkopen en maak een mooie winst kunt kopen.

Blader door de eBay "Want It Now" pagina's. Deze sectie is gewijd aan de postings van kopers die op zoek zijn naar specifieke items die u informatie kan sturen over uw veilingen. Plus, het geeft je een idee van items in de gaten te houden tijdens het zoeken naar items te verkopen.

Zoeken Recent afgelopen veilingen op eBay om te zien wat voor soort prijzen andere verkopers krijgen voor hun spullen. Dit geeft je een idee van het gemiddelde bedrag dat u zou kunnen ontvangen voor soortgelijke items en laat u weten hoeveel te besteden aan deze punten en nog steeds een goede winst te geven.

Bezoek alle lokale spaarzaamheid winkels op een regelmatige basis. Prijzen bij tweedehands winkels zijn meestal zeer redelijk en als je weet wat voor soort spullen verkoopt de beste en krijgt de hogere biedingen, dan weet je wat te zoeken tijdens het winkelen. Een aantal ongewone dingen die je misschien niet denken over zijn vintage puzzels en spelletjes, die goed verkopen en kan meestal worden gekocht voor zo weinig als een kwart of niet hoger dan een paar dollars.

Ga naar zoveel garage verkoop mogelijk te maken. Dit zijn ideale plekken om koopjes te vinden en als het later op de dag op de laatste dag van de verkoop, mensen zijn nog bereid zijn om een ​​deal te maken, omdat ze willen om zich te ontdoen van zo veel dingen mogelijk. Dit geldt vooral wanneer meerdere mensen samen komen op één locatie en hebben een grote garage sale, willen ze niet te laden op alles wat niet te verkopen en neem het terug naar huis.

Shop op rommelmarkten, ruilbeurzen en andere plaatsen waar mensen het opzetten van stands om hun spullen in één grote locatie te verkopen. Net als garage verkoop, deze mensen niet wilt laden van een heleboel dingen aan het eind van de dag.

Kijk voor goed verkopen in de lokale krant. Veel goed verkopen worden gerund door een bedrijf namens de familie, die meestal de verkoop zal houden over een aantal dagen. Over het algemeen op de laatste dag, zullen ze de prijzen mark down zo veel als 50 procent. Estate verkopen zijn een goede bron tot antiek, die ook erg grote verkopers kunnen zijn, als je weet wat te zoeken en te krijgen voor een goede prijs te vinden.

Check out antiekwinkels. Hoewel de items in antiekwinkels meestal hoger in prijs, omdat de verkopers zich bewust zijn van de waarde van deze items, als je iets te vangen op de verkoop of als de winkel is overstocked en proberen om de inventaris te verminderen, zou je nog steeds een koopje.

Woon verschillende soorten veilingen, vooral zending veilingen waar er een betere kans op het vinden van veel verschillende soorten spullen. De meeste veilingen zullen dingen te verkopen in partijen, waarmee u grote hoeveelheden spullen te kopen op een bepaald moment voor een lage prijs. Het enige nadeel is dat je de neiging om alleen wilt een paar van de items uit de partij. Echter, hoeft u alleen om onkruid door middel van de dingen die niet goed zal verkopen en te doneren aan de plaatselijke spaarzaamheid winkels of houd uw eigen garage sale.

We rijden naar andere steden in de buurt van waar u één of twee keer per maand te leven en uit te checken hun tweedehands winkels, vlooienmarkten en garage sales. Als je in een kleinere stad woont, kan je uiteindelijk opraken van goede selecties en kan hebben om grotere steden bezoeken op een meer frequente basis om veel goedkope spullen te verkopen op eBay.

Hints

Je hoeft niet de spaarzaamheid winkels te gaan elke dag, maar je moet ten minste twee tot drie keer per week, vooral de eerste dag dat ze open zijn na het weekend te gaan. Dit is toen veel van hen stak nieuwe dingen uit alle van de overgebleven garage sales items die werden geschonken.

Als u weet van een groot landgoed te koop, dat afgelopen weekend plaatsvond, zeker bezoeken alle lokale spaarzaamheid winkels de eerste dag dat ze open zijn. Veel overgebleven voorwerpen van een vastgoed te koop worden soms gedoneerd aan diverse tweedehands winkels waar je het zou kunnen vinden tegen een gereduceerde prijs.

Boeken, over het algemeen, zijn niet groot verkopers, tenzij ze zijn zeldzaam, out of print of antiek. De uitzondering op de regel is echter gesigneerde boeken. Veel boeken, met name door bekende auteurs, die normaal gesproken niet zou kunnen verkopen, omdat ze te vaak, zal zorgen voor een goede prijs als het gesigneerd.

Share This Post