Index / wettelijk / Hoe vindt u de eigenaar van een adres

Share This Post

wettelijk

Hoe vindt u de eigenaar van een adres

In de meeste provincies de VS, kunnen verslagen van die eigenaar is van een bepaalde eigenschap te vinden op provinciale overheid kantoren of op het graafschap gerechtsgebouw. Ongeacht waar het is gevonden, de eigendom van onroerend goed is meestal o

AdvertisementIn de meeste provincies de VS, kunnen verslagen van die eigenaar is van een bepaalde eigenschap te vinden op provinciale overheid kantoren of op het graafschap gerechtsgebouw. Ongeacht waar het is gevonden, de eigendom van onroerend goed is meestal openbaar register. Het verkrijgen van de informatie vereist een reis naar de provincie kantoren of, in sommige gevallen, een internetverbinding.

Wat je nodig hebt

internetverbinding

Met behulp van een adres aan een eigenaar vinden

Verzamel wat informatie over de woning waarin u geïnteresseerd bent. Op de meeste plaatsen, met het adres zal genoeg zijn. Maar in de landelijke plaatsen, of als u op zoek bent naar braakliggende terreinen die geen adres heeft, moet u wellicht een kaart referentie bij het onderzoek naar het pand. Om een ​​reis te besparen, noteer de namen van de nabijgelegen straten ter referentie.Ga naar de rechtbank of de provincie kantoren. Eigendom records zijn er meestal bewaard, maar de kantoren hebben verschillende namen in verschillende provincies. Op sommige plaatsen, zult u vragen naar de county clerk, de recorder van akten of het kantoor van de belasting beoordelaar. In sommige provincies, zult u merken dat het bureau dat het pand waarde van een huis, een kantoor bekend als de belasting taxateur bepaalt, geeft informatie. Diezelfde provincie kan een klerk die daden registreert hebben, en maakt ook de beschikbare informatie.Leg de informatie die je hebt en vraag om hulp. In de meeste provincies, wordt de informatie geautomatiseerd en u in staat om te zoeken naar een eigenaar van adres, naam van de eigenaar of de naam van de verkoper zal zijn. In zeldzame gevallen, zijn eigendom records handling volgens plan, en zijn niet genoteerd op adres. In dit geval kan u helpen vinden van de juiste kaart boek nodig.Hints

Op veel plaatsen, deze informatie is beschikbaar op het internet. Ga naar de website voor uw provincie of stad om te zien of eigendom records zijn online beschikbaar.

Breng contant geld bij het zoeken naar records, en tal van munten, ook. De meeste kantoren rekening brengen kopieën, als je ze nodig hebt.

Share This Post