Index / Eten drinken / Hoe vind je eten in een woestijn

Share This Post

Eten drinken

Hoe vind je eten in een woestijn

Een woestijn is een van de moeilijkste plaatsen om voedsel te vinden op aarde. Als je weet waar je moet kijken, maar er is voedsel te vinden, maar het is schaars en lastig te vinden. Terwijl water en onderdak zijn belangrijker voor onmiddellijke over

AdvertisementEen woestijn is een van de moeilijkste plaatsen om voedsel te vinden op aarde. Als je weet waar je moet kijken, maar er is voedsel te vinden, maar het is schaars en lastig te vinden. Terwijl water en onderdak zijn belangrijker voor onmiddellijke overleven, wordt het voedsel nodig om energie te behouden voor de lange tochten. Als je van plan bent om in een woestijn voor langere tijd, is het verstandig om te weten waar je moet zoeken naar voedsel te vinden.

Zoek elke cactus die je tegenkomt. Als je het geluk hebt om in een woestijn dat deze planten biedt zijn, de fruitteelt op cactussen zijn uw beste weddenschap op blijven gevoed. Alle cactussen vruchten zijn eetbaar, en velen hebben zelfs een geweldige smaak als een extraatje was. Neem zoveel als je kunt dragen als je ze vinden.Kijk uit voor de huizen van reptielen en insecten. Deze hebben vaak de vorm van gaten of terpen in het vuil. U kunt vaak lokken uit deze dieren met een klein takje. Wees uiterst voorzichtig wanneer dit proberen, zoals de meeste van de tijd is het een raadsel wat er in zit. Als je een hagedis te vangen, de staart is het lekkerste deel van het dier en is ook hoog in eiwitten en calorieën.

Instellen van vallen. Actief jacht op dieren in de woestijn is een verspilling van kostbare calorieën, dus het is een slim idee om vallen te stellen en te wachten tot ze naar je toe komen. U kunt een eenvoudige val te bouwen van takken door het weven ze in een mand met een gat voor het dier in te voeren. Schik geslepen sticks of cactus doornen wijzen naar binnen rond het gat te voorkomen dat de dieren ontsnappen. U kunt een klein stukje van de cactus fruit te gebruiken als aas.

Toezicht houden op elke lichamen van water. In de woestijn, coyotes, vossen, vogels en knaagdieren alles terug te keren naar een gebied dat ze weten dat water bevat. Aangezien de meeste dieren die in droge klimaten slapen door de hitte van de dag en naar buiten komen om te jagen 's nachts, is het best om het opzetten van horloge rondom een ​​drinkplaats na de zon onder gaat.

Hints

Eet niet als je geen vloeistoffen, zoals het lichaam water zal gebruiken om voedsel te verteren.

kook altijd geen vlees grondig. Reptielen name kan salmonella, die moeilijk of onmogelijk kan zijn om het lichaam te herstellen van zo'n poging klimaat dragen.

Als je niet vertrouwen in uw vermogen om een ​​beet of steek te vermijden, probeer niet om het even welke insecten te vangen.

Want het is moeilijk, zelfs voor deskundigen om onderscheid te maken tussen veilige centrales en die dodelijk giftig zijn, is het een goed idee om wilde bloemen en onkruid geheel te vermijden, tenzij je ze kunt identificeren bij naam.

Share This Post