Index / Careers & Work / Hoe verzoek om een ​​Verantwoordelijkheid Allowance Letter

Share This Post

Careers & Work

Hoe verzoek om een ​​Verantwoordelijkheid Allowance Letter

In sommige carrières en banen, moet u wellicht uw verantwoordelijkheden te verhogen voor een tijdelijke periode van tijd, zoals wanneer een medewerker is op zwangerschapsverlof, heeft een ernstige ziekte, of wanneer uw bedrijf probeert om iemand nieu

AdvertisementIn sommige carrières en banen, moet u wellicht uw verantwoordelijkheden te verhogen voor een tijdelijke periode van tijd, zoals wanneer een medewerker is op zwangerschapsverlof, heeft een ernstige ziekte, of wanneer uw bedrijf probeert om iemand nieuw te huren. In deze tijden, zul je verantwoordelijkheden hebben toegevoegd zonder extra te betalen. In sommige gevallen zal je een brief aan uw afdeling Human Resources te schrijven om te vragen om een ​​verantwoordelijkheid vergoeding, zodat u de verhoging van de beloning voor de extra taken krijgt.

Raadpleeg beleid en de procedures van uw bedrijf. Sommige bedrijven hebben een specifiek beleid over verantwoordelijkheid toelagen en bijzondere maatregelen te nemen om een ​​uitkering aan te vragen.

Typ een brief aan een verantwoordelijkheid uitkering aan te vragen. Vermeld uw adres en de datum in een zakelijke brief formaat. Add "Human Resources" als een titel, samen met contactgegevens op de linkerkant van uw brief.

Adres het verzoek aan de directeur van de afdeling Human Resources in uw bedrijf. Begin met de invoering van jezelf en met vermelding van uw verzoek.

Leg uw verzoek in meer detail in de volgende paragrafen 1-2. Bevatten informatie over extra taken, hoe deze verantwoordelijkheden invloed op uw werktijden en hoe lang je verwacht dat je de toegevoegde verantwoordelijkheden.

Sluit je brief met het bedanken van de HR-directeur voor zijn tijd en aandacht in de kwestie. Voeg uw contactgegevens in het geval dat de bestuurder geen verdere vragen voor u. Proeflezen uw brief te controleren op eventuele spelling of grammaticale fouten.

Meld je naam en kopieën maken. U wilt een kopie voor uw administratie bij te houden. U kunt ook een kopie te geven aan uw direct leidinggevende of vakbondsafgevaardigde, als je die hebt. Mail of bezorgen uw brief naar uw HR-afdeling.

Share This Post