Index / Huis / Hoe verwijder ik vlekken van de betonmolen Bricks?

Share This Post

Huis

Hoe verwijder ik vlekken van de betonmolen Bricks?

Paver bakstenen zijn een makkelijke manier om uw outdoor inrichting te verbeteren. Gebruikt om looppaden, opritten, terrassen en exterieur vloeren te creëren, bestrating stenen zijn direct beschikbaar in een breed scala van maten, vormen en kleuren.

AdvertisementPaver bakstenen zijn een makkelijke manier om uw outdoor inrichting te verbeteren. Gebruikt om looppaden, opritten, terrassen en exterieur vloeren te creëren, bestrating stenen zijn direct beschikbaar in een breed scala van maten, vormen en kleuren. Vanwege hun blootstelling aan de elementen en de high traffic ze de neiging te ontvangen mettertijd betonmolenbakstenen kunnen vuil en verkleuren. Gemaakt van een combinatie van cement en zand, het poreuze materiaal absorbeert wat het in contact komt, waardoor een assortiment van lelijke vlekken achter. Gelukkig zijn er een aantal gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen die kunnen worden gebruikt om vlekken van betonmolenbakstenen verwijderen.

Wat je nodig hebt

 • Bezem

  Tuinslang

  grote emmer

  ½ kopje vloeibaar wasmiddel

  Harde haren borstel

  afwasmiddel

  ¾ cup chloor

  Spons

  oude tandenborstel

  Citroensap of gedestilleerd witte azijn

  Stuk doek

Maak de betonmolenbakstenen voorafgaand aan de behandeling van hen voor vlekken. Veeg het gebied met een grote bezem op elk oppervlak residu, aarde, stof of vuil te verwijderen. Was de stenen zodra ze zijn geveegd door ze te besproeien met water uit de slang of door storting emmers water over hen, spoelen al het losse vuil weg.

Plaats ½ kopje vloeibaar wasmiddel en 5 liter warm water in een grote emmer. Roer flink totdat zeepsop beginnen te vormen. Dompel een harde haren borstel in het water en zeep en de zeep van toepassing op alle verkleurde bestrating bakstenen. Scrub krachtig tot de vlek is verminderd in beide grootte van kleur. Als de vlek blijft, spuiten vloeibare afwasmiddel direct op de plek en scrub. Spoel de zeep weg met koud water. Vlekken veroorzaakt door olie of vet kunnen meerdere toepassingen van zeep nodig.

Behandel alle resterende vlekken met bleekmiddel. Combineer ¾ cup chloor en 1 liter koud water. Spons het bleekmiddel oplossing over de vlek, het verzadigen van de onzuivere baksteen. Laat het bleekmiddel te zitten voor vijf minuten en dan scrub het behandelde gebied met een oude tandenborstel, werkt het bleekmiddel in het oppervlak van de steen. Spoel overvloedig met helder water.

Verwijder hardnekkige vlekken met of citroensap of gedistilleerd witte azijn. Gewoon genieten van een doek met het oplosmiddel van uw keuze en plaats deze op de vlek gedurende 30 minuten. Plaats een gewicht op het doek om het materiaal op in de bakstenen en laat het zuur in de vloeistof zijn weg te werken in het oppervlak. Verwijder vervolgens het doek en giet 1 el. vloeistof direct op de vlek. Terwijl het gebied is nog nat, schrobben met een harde borstel. Spoel het oplosmiddel weg.

Share This Post