Index / Huis / Hoe verwijder ik Red Ink van leer?

Share This Post

Huis

Hoe verwijder ik Red Ink van leer?

Een rode inkt vlek op leer kan een ontmoedigend gezicht zijn. Vlekken op leer kan het uiterlijk van het hele item te verminderen. Ongeacht hoe de inktvlek kreeg op de leer, wil je het weg. Het verwijderen van de inkt vlekken van leer kan worden gedaa

AdvertisementEen rode inkt vlek op leer kan een ontmoedigend gezicht zijn. Vlekken op leer kan het uiterlijk van het hele item te verminderen. Ongeacht hoe de inktvlek kreeg op de leer, wil je het weg. Het verwijderen van de inkt vlekken van leer kan worden gedaan met behulp van gemeenschappelijke huishoudelijke producten. Het beste is om de behandeling van de rode inkt vlek op het eerste gezicht voor de beste resultaten.

Wat je nodig hebt

  • leder schoner

    zachte lompen

    Wattenstaafjes

    wrijven alcohol

    Non-aceton nagellakremover

Reinig het leer grondig. Gebruik een lederen schoner en een zachte doek om de vlek schoon te maken. Raadpleeg het etiket van de fabrikant voor specifieke schoonmaak instructies kan variëren tussen producten. Laat het leer volledig drogen na het schoonmaken.

Doop een wattenstaafje in alcohol. Wrijf de alcohol gedrenkte wattenstaafje direct op de inktvlek.

Werk aan de buitenkant van de inktvlek naar het midden van de vlek. Overschakelen naar een schoon wattenstaafje en gebruiken meer alcohol als één wordt gevuld met inkt.

Herhaal dit proces totdat alle rode inkt is off van het leer. Buff het leer droog met een schone doek zodra de inktvlek is verwijderd. Follow-up van het leer weer reiniging met het leer schoner.

Gebruik van niet-aceton nagellakremover als de inktvlek aanhoudt. Bevochtig een schone doek met de nagellak remover. Wrijf de vlek van het leer tot de inktvlek is opgeheven. Schakel om delen van het doek schoon te maken en toe te passen meer nagellak remover als rag wordt bevuild met inkt. Reinig het leer met de leer schoner nadat de vlek is verdwenen.

Hints

Gebruik een conditioner leer op het leer na het verwijderen van vlekken. Dit zal het leren te houden soepel en houdt het tegen uitdrogen. Volg de instructies van de fabrikant voor de toepassing.

Test het product dat u gebruikt op een kleine, onopvallende plaats van het leer voorafgaand aan toe te passen op een meer merkbaar omgeving.

Share This Post