Index / Cars / Hoe verwijder ik een Kia Rio achterlicht Lens?

Share This Post

Cars

Hoe verwijder ik een Kia Rio achterlicht Lens?

De Kia Rio is een kleine vier-deurs auto met een vier-cilinder motor. Het achterlicht lens is de plastic cover die verbergt en beschermt het achterlicht lampen. Het achterlicht lens is bevestigd aan het frame van de Rio met vier schroeven die zich ac

Advertisement

De Kia Rio is een kleine vier-deurs auto met een vier-cilinder motor. Het achterlicht lens is de plastic cover die verbergt en beschermt het achterlicht lampen. Het achterlicht lens is bevestigd aan het frame van de Rio met vier schroeven die zich achter de achterlichten aan de binnenzijde van de romp. U zult slechts één tool nodig om het achterlicht lens uit het frame van de Rio te verwijderen. U kunt de hele klus te klaren naar je huis in een zeer korte tijd.

Wat je nodig hebt

Phillips schroevendraaier

Open de kofferbak van de Kia Rio en verwijder de kofferbak bekleding van het frame af te trekken van het frame met uw hand. Draai de tabbladen die het achterlicht deksel tegen de klok in vast te zetten aan het frame en trek het deksel van het frame.

Trek het achterlicht bedrading van de lamp met behulp van uw hand. Verwijder de vier schroeven waarmee de lens aan het frame met behulp van de schroevendraaier vast te houden.

Duw het achterlicht lens van de binnenkant van het achterlicht behuizing met behulp van uw hand. Trek de lens van het frame met je handen vanaf de buitenkant van de Rio.

Hints

Zorg ervoor dat u niet de schroeven waarmee de lens te monteren aan het frame kwijt, zodat je de lens kan vervangen nadat u klaar bent met werken op de auto.

Share This Post