Index / Huis / Hoe Vervangen een keramische kookplaat Top op een KitchenAid

Share This Post

Huis

Hoe Vervangen een keramische kookplaat Top op een KitchenAid

KitchenAid keramische kookplaten bieden een aantal voordelen: Ceramic tops zijn energie-efficiënter dan conventionele branders, opruimen is eenvoudig, en de opwarming snelheid steekt gunstig af bij gaskachels. Er zijn echter een aantal nadelen. Je ku

AdvertisementKitchenAid keramische kookplaten bieden een aantal voordelen: Ceramic tops zijn energie-efficiënter dan conventionele branders, opruimen is eenvoudig, en de opwarming snelheid steekt gunstig af bij gaskachels. Er zijn echter een aantal nadelen. Je kunt niet zeggen of het oppervlak is gevaarlijk heet als de kachel wordt uitgeschakeld, de bovenkant wordt bekrast en verkleurd als uw pan bodem is niet perfect vlak, en je kon de top te kraken als je een zwaar voorwerp laten vallen, zoals een cast ijzerkoekepan, op het fornuis. Hoewel vervanging tops zijn duur, dis-assemblage en installatie is eenvoudig.

Wat je nodig hebt

  • Phillips schroevendraaier

    2-foot-lange houten prop

    Nut driver

    Nieuwe keramische kookplaat

Haal de stekker van de kachel uit het stopcontact.

Open de ovendeur en verwijder de schroeven uit onder de voorste rand van de top met een Phillips schroevendraaier.

Sluit de ovendeur. Til de bovenste en houd deze openen met een 2-foot-lange houten prop.

Draai de zeskantschroeven aan elk uiteinde van de brander kruis beugels bevestigd aan de top met een moersleutel. Plaats het kruis beugels die de branders in de holte onder de top.

Til de bovenkant en leg de ondersteunende prop in de holte. Laat de bovenkant en trek hem toekomen aan de twee scharnieren schuift uit hun sleuven in de achterkant van de kachel. Plaats de top naar beneden op de teller naast de nieuwe top.

Schroef de stalen kanaal vanaf de voorkant van de oude top met de kruiskopschroevendraaier en verwijder de twee zeskantschroeven die de scharnieren aan de achterzijde van de top met een moersleutel. Transfer van het kanaal en scharnieren aan de vervanging top en zet ze met de schroeven verwijderd van de oude top.

Flip de nieuwe bovenvlak en verschuiven de twee scharnieren terug in hun respectieve sleuven aan de achterzijde van de kachel. Vervang de houten prop naar boven open te houden.

Plaats de branders door schroeven spijlen weer op de onderzijde van metalen frame aan weerszijden van de nieuwe top met de moersleutel. Verwijder de prop en laat de top.

Open de ovendeur. Plaats de eerder verwijderde schroeven en draai ze stevig vast met de kruiskopschroevendraaier.

Steek de stekker weer in het stopcontact om de installatie te voltooien.

Share This Post