Index / Huis / Hoe Versier Rond een Olive Green Couch

Share This Post

Huis

Hoe Versier Rond een Olive Green Couch

Een olijfgroene bank kan een moeilijk punt om rond te versieren, vooral als je een kleine kamer en al andere meubels aan het werk in uw decoreren regeling. Echter, er zijn enkele tips die kunnen u begeleiden naar het beste gebruik van uw kamer en je

AdvertisementEen olijfgroene bank kan een moeilijk punt om rond te versieren, vooral als je een kleine kamer en al andere meubels aan het werk in uw decoreren regeling. Echter, er zijn enkele tips die kunnen u begeleiden naar het beste gebruik van uw kamer en je olijfgroen bank, waarvan sommige gemakkelijk op een vrij lage kosten kan worden geïmplementeerd te maken.

Wat je nodig hebt

  • groene planten

    Bright overhead of accentverlichting

    Contrasterende, licht gekleurde kussens

    Messing, chroom, goud of gepolijst zilveren accessoires

    zware gordijnen

Gebruik complementaire kleuren verf in de kamer, zoals tan, zand en ijs; vermijd donkere kleuren zoals bruin en zwart. Dit is vooral belangrijk als je een kleine kamer, omdat er te veel donkere kleuren de kamer kijken nog kleiner zal maken.

Zet groene planten in de kamer. Groene planten zal evenwicht uit een aantal van de donkere kleur, terwijl het maken van de olijfgroene bank te mengen een beetje beter. In het algemeen zal elke schakering van natuurlijke groene plant helpen bij het openen van een kamer.

Installeer heldere verlichting overhead of krijgen fel accent lichten. Donkere kleuren zoals olijfgroen zuigen licht en maak je kamer kijken donkerder. Als je een kleine kamer, kan een grote donkere gekleurde bank maken het nog kleiner te kijken zonder de juiste verlichting.

Plaats contrasterende, licht gekleurde kussens op de bank. Probeer te kleuren die je elders in de kamer aan te passen. Licht geel, wit of gebroken wit en bruin kleuren werken goed op een olijf groene bank.

Voeg olijf groene accenten ergens anders in de kamer. Kies kleine accessoires zoals leer gebonden boeken op een salontafel, een vaas of bloempot of snoep schotel.

Accessorize uw kamer met lichte metalen zoals koper, goud, chroom of gepolijst zilver. Lampen, switch platen en koffie of einde tafels komen vaak in deze afwerkingen en zal helpen fleuren de kamer en maken het gevoel groter.

Hang zware gordijnen in de kamer aan de bank tegen verbleken als de kamer krijgt veel zonlicht te houden. Donkere kleuren zijn meer vatbaar voor verbleken dan lichte of neutrale kleuren.

Hints

Als u controle over uw vloeren hebben of te vervangen in de nabije toekomst, kies dan een licht gekleurde hout, tegels of tapijt in plaats van donkere kleuren.

Share This Post