Index / Bedrijf / Hoe verkoop ik Kleren op Amazon?

Share This Post

Bedrijf

Hoe verkoop ik Kleren op Amazon?

Amazon biedt een online marktplaats voor de consument over de hele wereld. De markt is niet beperkt tot de detailhandel voorraad Amazon's; rekeninghouders kunnen ook items te koop te plaatsen. Dit is een ideale optie voor mensen die willen oude kledi

AdvertisementAmazon biedt een online marktplaats voor de consument over de hele wereld. De markt is niet beperkt tot de detailhandel voorraad Amazon's; rekeninghouders kunnen ook items te koop te plaatsen. Dit is een ideale optie voor mensen die willen oude kleding of kleding die hun kinderen zijn ontgroeid te verkopen. Home-based mode-ontwerpers kunnen ook profiteren van het gebruik van deze verkoop-platform, maar een Pro Merchant rekening zou meer geschikt voor het aanbieden van kleding die u hebt gemaakt of gewijzigd zijn. Pro Merchant accounts vereisen een maandelijkse contributie, maar ze laten je items die niet reeds bestaan ​​in de inventaris van Amazon's toe te voegen.

Wat je nodig hebt

Printer

Op individuele rekeningen

Open uw favoriete webbrowser en ga naar de website van Amazon. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en dubbelklik op het direct onder de "Make Money With Us" rubriek vermeld woorden "verkopen op Amazon '.

Selecteer het tabblad "Start de verkoop" onder "Verkoop je spullen." Individuele rekeninghouders geldt een toeslag van $ 0,99 plus een variabel sluiten vergoeding voor elk verkocht product.

Selecteer "Everything Else" van het "Select Product Category" drop-down menu. Voer zoektermen die het kledingstuk u wilt verkopen in de "Zoeken op titel of trefwoord (s)" te beschrijven zoekvak. Klik op het tabblad "Start de verkoop" aan de rechterkant van het tekstvak. Scroll naar beneden in de lijst van items totdat u een item dat is een exacte match voor uw kleding te vinden. Klik op de "Verkoop Yours Here" tab aan de rechterzijde van het item.

Selecteer de voorwaarde van het kledingstuk uit het drop-down menu onder de "Selecteer de conditie van uw product" rubriek. Voer verdere details beschrijving van de toestand van het kledingstuk in het tekstvak onder de "Voeg uw commentaar over de toestand" rubriek met behulp van 2000 tekens of minder.

Dubbelklik op het tabblad 'Doorgaan' aan de onderkant van de pagina. Typ de prijs die u wilt om een ​​vergoeding voor uw kledingstuk in de Verenigde Staten dollars in het tekstvak onder de "Voer de prijs voor uw product" rubriek. Typ het nummer van de kledingstukken van dezelfde staat die u verkoopt in het tekstvak onder de "Quantity informatie" rubriek. Kies uw voorkeur verzendmethoden onder de "Uw verzendmethoden" rubriek en klik op de "Verzending" in te schakelen indien gewenst. Klik op het tabblad "Doorgaan" aan de onderkant van het scherm.

Meld u aan bij uw Amazon-account, of volg de aanwijzingen om een ​​nieuwe account aan te maken door het invoeren van uw e-mailadres, wachtwoord en uw creditcardgegevens. Kies een verkoper naam als je er een nog niet hebt en voer deze in het lege tekstvak.

Klik op de "Geef uw mening Listing" knop aan de onderkant van de pagina en wachten op een e-mailbericht van Amazon die je vertelt wanneer het kledingstuk is verkocht. Toegang tot uw verkoper account om de scheepvaart details voor uw koper te krijgen. Print de pakbon en adreslabel en mail uw kledingstuk binnen de komende 48 uur.

Op Pro Merchant Accounts

Open uw favoriete webbrowser en ga naar de website van Amazon. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en dubbelklik op het direct onder de "Make Money With Us" rubriek vermeld woorden "verkopen op Amazon '. Afwisselend, inloggen op uw bestaande Pro Merchant account.

Selecteer het tabblad "Start de verkoop" onder "Verkopen professioneel." Met ingang van 2011, Pro Merchant-account kosten zijn $ 39,99 voor een jaarlijks lidmaatschap plus een verwijzing vergoeding en een variabele sluiten vergoeding voor elk verkocht product. Volg de aanwijzingen om een ​​account aan te maken als u nog geen account hebt. Negeer deze stap als u een bestaande account.

Open de sectie "Manage Your Inventory" op uw account homepage. Dubbelklik op de "Maak een pagina" link.

Selecteer "Kleding" van de eerste "Categorie" drop-down menu. Kies een geschikte subcategorie uit de volgende drop-down menu om uw kledingstuk te classificeren.

Geef de naam van het kledingstuk en de naam van de ontwerper in de lege tekstvakken. Vul eventuele UPC-codes of productnummers op het kledingstuk in de juiste tekstvakken en geeft de naam van het merk. Klik op 'Volgende'.

Beschrijf uw kledingstuk in het tekstveld leeg. Typ de prijs die u wilt om een ​​vergoeding voor uw kledingstuk in de Verenigde Staten dollars in het tekstvak onder de "Voer de prijs voor uw product" rubriek. Typ het nummer van de kledingstukken van dezelfde staat die u verkoopt in het tekstvak onder de "Quantity informatie" rubriek.

Kies uw voorkeur verzendmethoden onder de "Uw verzendmethoden" rubriek en klik op de "Verzending" in te schakelen indien gewenst. Klik op het tabblad "Doorgaan" aan de onderkant van het scherm. Klik op de "Geef uw mening Listing" knop aan de onderkant van de pagina.

Wacht op een e-mailbericht van Amazon die je vertelt wanneer het kledingstuk is verkocht. Toegang tot uw verkoper account om de scheepvaart details voor uw koper te krijgen. Print de pakbon en adreslabel en mail je object binnen de komende 48 uur.

Share This Post