Index / tech / Hoe verhoog ik Volume in Avidemux?

Share This Post

tech

Hoe verhoog ik Volume in Avidemux?

Zonder de juiste volume, kan de kwaliteit van een video gemakkelijk verloren. De gratis, multi-platform en open-source video-editing en processing software, Avidemux, beschikt over ingebouwde audio-filters waarmee u fine-tunen van het volume van een

AdvertisementZonder de juiste volume, kan de kwaliteit van een video gemakkelijk verloren. De gratis, multi-platform en open-source video-editing en processing software, Avidemux, beschikt over ingebouwde audio-filters waarmee u fine-tunen van het volume van een video. Deze audio-filters laat u de versterking van de audio van een video aan te passen, zodat u de mogelijkheid om te verhogen of het geluidsniveau zo nodig te verlagen. Verhoging van de versterking waarden tot een luider volume, en als een krachtig instrument vereist een zekere concentratie het juiste volume te bereiken.

Klik op "File" en vervolgens op "Open." Zoek het bestand dat een volumestijging nodig heeft en klik op "Open" om het te laden.

Klik op "Audio" in de menubalk en selecteer "Filters" uit de lijst met opties.

Verhoog het volume in het venster Audio Filters door de Gain Mode "Manual" te selecteren en vervolgens het aanpassen van het nummer onder Gain Values. Klik op "OK" om het volume te verhogen op basis van de nieuwe waarde niveau.

Share This Post